Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/12/21

WW #6

2011-11-24 12.47.36

2011/11/27

Helo To My Loblyy Belog!

Lama siot tak hapdet..huhu tahap gaban punya malas.Aku nak cite pasal perut aku ni.haha tetiba..tak penah2 d0k hapdet tetiba nak hapdet pasal perut dia plakk..bukan pa..riso bebbb..arini seharian perut aku saket.Bukan saket sebab senggugut ka ato saket sebab nak berry2.Ini saket lain macam sungguh nih.Dari awal tawun ritu lagi dok saket macam ni.Cuma arini ja saket tu lama sangat sampai skang tak ilang2 lagi.Mak aku suh p spital check tengok.Amenda yang d0k saket sangat tu.uiiiiiiiiiii...deng0 spital ja lagi2 betambah saket aku.haha..seram sejuk nokss..

Tapi aku rasa cam tepaksa jugak ja pi..kal0 tak pi nanti saket tambah teruk aku jugak yang padan muk0 hah...Doakan aku mudah mudahan takdak apa yang teruk2.

Aku rela kena makan ubat setambun dari kena tahan d0k spital.hahah gelak lagih..tak reti2 nak insaf..Haishh..


Published with Blogger-droid v2.0.1

2011/09/28

WW #5

 

GIANT PEPERO

giant pepero' 2011-09-03 19.25.04

2011/09/25

Somel Tak Sayerr??

Tajuk awal2 dah tak bleh blah.Tajuk propa.Hahah.Em..niat di hati nak mend0odle muka aku sendiri sen0nyer tapi tejumpa gamb0 Heliza plak dah time d0k cari2 backgr0und.Comel la pul0k nampak dia p0sing.Dari gamb0 aku yang p0sing kejung ja tu.Nak tiru lukis balik p0n tak sembangat teng0k.Pastu terus delete lak tuh muka aku tu.Lukis dah separuh dah.HAHA ngek tahap lempang T__T

 

heliza helmi

 

Tadaaaaa!!hasilnya?gaya p0sing ja still macam Heliza tapi muka,shawl n baju dia dah lari berbatu batu.HAHA. Takpa la..janji s0mel ye dak?keh2..aku ni kal0 sembangat taik kucen meresap pejam mata p0n dah bleh siap lukis ha..cz12

cewahhh..cakap mau dasyattt.cz01

2011/09/21

Pink Diary

Tengah teruja baru tau camn0 nak screencap lam enset.Cian..(≖‿≖’) tu p0n sebab aku tetekan macam na tah pastu tetiba dia bunyi ‘chekitttt!’ Haha kelas n0ks bunyik camera enset aku :D

Pastu terus ja ku0 n0tis gamb0 tu dah save kat file.Amenda??heran..heran..apa aku dah tekan h0hh?ni lah akibatnya bila 0rang guna enset canggeh manggeh aku p0n nak guna gak.

Canggeh keww enset k0...200 ..24jam asek tanya Sensei itu ini.Sampai dia p0n kepeningan sebab semua benda aku nak tau serentak n segera lagi pantas.Zasss! macam tu ha..last2 skang nih main taram ja guna.Aritu teng0k Sensei wat screencap.Tapi dia cakap dah lup0 camn0.Ish..ish..Sensei banyak makan sangat tu beterab0q ja mem0ry dia... 179 ..Seb baik anak murid lem ni tetekan s0mething kat enset tu.Terus ingat balik kes cara2 nak screencap lam enset.Pastu pa lagi..incek gugel aku kasi redah laaa..kan s0nang tanya incek gugel..hapa daaa..yang tau d0k kal0t nak s0al 0rang macam2.S0al ja kat incek gugel.Dia dah pesan kat aku ritu ada apa2 tanya ja dia.ha..tediaa..tipu.

Jujumm nen0k diary yang aku tengah guna lam enset aku skang.Sempena takdak apa nak di hapdetkan ni t0pik ni p0n jadi k0je.Haha..tetiba rasa cam bemakna sikit entrinyerr..ceceh

 

Pink Diary aka 粉粉手机日记本

SC20110919-171419 SC20110919-171451 SC20110919-171501

Bleh tar0k paswed.S0,bleh la wat ketupat sakan lam tu.lol.Tak bleh tahan tu,ic0n bill tuuu 0ink!0ink! pfftt~

 

 

SC20110919-200125 SC20110919-200138 SC20110919-200149

SC20110919-200208 SC20110919-201631 SC20110919-200327

Ni skins untuk Text Diary.Gamb0 p0n bleh taruk.Teng0k yang c0nt0h aku type tu.Nak kab0 yang enset aku bleh type tulisan K0rea sen0nyer..terasa seperti berada di K0rea seketika.Auww~~beramb0s cepatt

 

 

SC20110921-153325 SC20110919-201446

Ni kal0 nak view diary yang kita dah wat.S0manggg~

 

 

SC20110919-202719 SC20110919-202834

V0ice Diary & Vide0 Diary.Kal0 ku0 ber0nggeng salu lupa nak guna benda nih (⇀‸↼‶)

 

 

SC20110919-203641 SC20110919-203050  SC20110919-203016

Paint Diary.

 

 

SC20110919-201657 SC20110919-201733 SC20110919-201754

SC20110921-142813  SC20110919-201935 SC20110919-202026

SC20110919-202051 SC20110919-202114

SC20110919-202122 SC20110919-202301

0thers..

- Bill (bleh la tau b0pe banyak dah kita melingk0pkan duit kan..)

- Reminder

- To-d0 Plan

- Peri0d Calculate (bleh teng0k n0rmal ke id0k kitaran haid)

- BMI (check berat badan sesuai dengan ketinggian ka dak)

- Measurement (berat,panjang,area,v0lume,suhu.c0nt0h kal0 ukuran untuk panjang,start dari kil0meter sampai la ke miles haukehh..)

 

Tediennnn gila vavun rajin d0k review benda alah nih.183 ..hahahah.Nak kab0 kata sy0k diary ni bukan pa..eheh..salu kal0 applicati0n pree kan ampeh2 ja functi0n dia.Pink Diary ni hebakk 0keh kal0 lam kateg0ri pree tu..Pakat2 d0nl0d kaihhhhh!

79 Review pree dari shayerr untuk XiaoXiaoTu.Com

p/s:d0nl0d dari Market senang.Direct ja..

2011/08/17

WW #4

cr:tumblr

 

tumblr_liqcsfiw3v1qdwcqqo1_500

tumblr_lo0c8wor8M1qcoxq3o1_500

2011/08/16

Yayyyyyy!

Akhirnyaaaaaaaa..bleh gak aku guna balik Firefox Header kesayangan aku niii! baru la best header camni takdak la nampak c0kia skema ja..yang penting dah bleh taruk Anyc0l0r.H0yehhhhh bebeh! ahah 0ver di situ.Tapi Anyc0l0r ni yang un0fficial versi0n.Kal0 sesapa rasa was2 nak install tu ada mak kesah??yang penting I bleh tuk0 header  n c0l0r theme sesuka hati I...design header bany0k2 tak bleh guna wat gap0.Ni dah bleh guna ni siap la kerap tuk0 pasni.h0h0h..aku baru d0k berangan nak tuk0 balik ke versi0n 3.6 tadi nih.Tapi try ja lah versi0n 5.0.1 ni ye dak..gamak Anyc0l0r bleh masuk aku layan ja..takt0 lah apsal aku rasa penting sangat functi0n bleh tuk02 header n f0oter nih =.=’ ..skang aku guna header Suju versi chibi dari sh0w Intimate N0te (Eunhyuk, Sungmin, Heechul, Kangin)

 

Header

3

 

Footer

3^

 

 

S0mang tak kawan2~~~HAHAH header lama ja p0n..tapi dah dekat setengah taun tak bleh guna header ni sebab Firefox 5 punya pasalllahh..tapi un0fficial versi0n ni bleh ja k0t untuk Firef0x versi0n b0pe p0n(?)

Duo Xie t0 my Sensei, Ilhemmm..(ahahh sedap plak seb0t camnih) sebab kab0 ke teman update versi0n baru.Aku agak jakun n ketinggalan yer sebab aku ni harap 0t0metik hapdet ja..haha.Harap2 takdak dah la n0t resp0nding script busy bagai tu lagi dah pasni.Tak aman kal0 kena camtuh..%#&##@

 

C0nt0h Firefox 5.0.1

ANYCOLOR

 

Apa yang best Versi0n 5.0.1 ni?

-highlight n Backgr0und kat menu dah bleh tuk02 kaler..*aku wajib guna BG hitam :D    

-bleh tuk02 kaler tulisan..

-Wind0w Tab bleh nak gl0ss ka takm0 ka..

 

Tak bestt:

-wal0pun Tab C0l0r available tapi aku teng0k tak berubah p0n c0l0r..=.=

-Add New Tab dia d0k kat uj0ngggg blah kanan nuuuu..tak suka!

-Home p0n sama gak d0k kat blah kanan.Macam bagus letak kat situ..menyusahkan..hehh~

 

*nak tau lebih lagi apa yang best?silalah melawat incek Firefox.Banyak functi0n beshhh

 

H0keh,tamat sesi review Firefox 5.0.1. Hahahah tetiba jadi macam review lak.Pat0t tajuk entri ni taip ‘Firefox 5.0.1 Review’ baru kena.huhuh..entri tamat di sini kerana untuk megurangkan bebelan aku yang demand,0rang wat suma tak kena.Macam k0 bagus ssangattt..XD

27

2011/08/10

WW #3

 cr:tumblr

tumblr_lozo3zllCh1qe49wpo1_500

2011/08/05

Muka Aku Macam Yoona SNSD??

Muka mak macam Y0ona  n0kk..jangan jeless..HAHAHAHAHAHAHAH gasak kau!4

 

1st:

cats''

Um0 : macam 24 tahun..auwww muda 1 tahun taww.. gyh21

Gen : M-1% , F-99% l0h, ada gen laki 1%?? gyh3

L0ok-a-like : 73% sikit ja..kal0 90% tu hebakk la jug0k..gyh26

Others : 60% macam Nam Gyuri, 51% Kim Jaekyung, 59% Gahi, 35% Cho Yujin gyh17

 

 

2nd:

mcm shind0ngggg!Macam Shind0ng!!! BAHAHAA!takpa2..Shind0ng p0n c0mel..HAHA adeh..saket per0t gelak teng0k result nih..

onigiri14

 

3rd:

At first glance, would be mistaken for Artists ~

0keh,bila bergabung 3 lak paling tak bleh blah tau apa ayat kat bawah 78% tu??

"At first glance, would be mistaken for Artists ~ "

NGAHAHAHAHAHAA.Kal0 d0k betiga kita macam retis yer sepapats2 k0oooo~~cz12

Kal0 tak d0k betiga masing2 muka kebanyakan ja.. HAHAH QQ_4622

 

update:haha aku ingat aku dah taruk link dia.Tel0pa up0nyo~~ meh pakat2 try kat sini meh…

푸딩 – 얼굴인식

hwaiting!