Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/02/27

Geram!!

Sapa yang berani beraninya cer0b0h aku punya akaun faceb0ok hahhhhh?!! Vangang punya manusia!

Ha..baru b0leh nak p0st entri kemarahan aku nih.Tadi tiba2 black0ut tak sempat nak klik publish. haha.teng0k,elektrik p0n nak sabarkan aku..takpa..aku sab0 jap tadi.Skang dah bleh 0n9 ha..

mai balik rasa kemarahan membuak buak tuh!eeeee!gerammmm!!sheng qi!petang2 ni ada ja nak kasik aku hanginn (-_-)’

 

Ada ka patut faceb0ok aku yang entah apa2 merapu tu p0n dia nak hack??? Faceb0ok siap emel 0rang yang hack akaun aku tu dari area kL.Try guna emel aku n taruk paswed yang salah bekali kali.Cepat ngaku sapa yang buat tuh!tak guna bet0l!! Tekejut aku bila nak l0gin tak bleh.omg!Taruk answer yang sekeriti questi0n p0n dah salah.Kenapa kau tuk0 aku punya detail akaun hahh manusia vangangg??Nasib la tak di p0stnya yang bukan2 kat wall aku ka kat wall 0rang len ka..kal0 tidak teraniayalah haku ini..s0bs..s0bs.. sebel0m ni aku d0k dengar 0rang ja kena.Ni hamek…kena batang id0ng sendirik dah ha..taruk paswed canggeh manggeh p0n kena hack jug0k..haish…

2011/02/26

G.NA – Black & White

video:gnaofficial

G.NA - BLACK & WHITE

(Black Black Black White)
(Black Black Black White)
Black and white,Black and white

neowa naneun Black and white
naneun Hot naneun Cool
Couple in ge Mystery
jeongmal jeongmal jeongmal jeongmal                                                          maldo andwae maldo andwae

You and I are black and white
I'm hot,you're cool
It's a mystery that we're a couple
It really,really,really,really                                                                                                               Doesn't make sense,doesn't make sense

 

meori buteo balkkeut kkaji matneun ge hana eobtni
neo boda jal matneun namja deul malheun tende
jeongmal jeongmal jeongmal jeongmal                                                          maldo andwae maldo andwae

From head to toe,there's nothing in common
There should be lots of guys who's a better match than you
It really,really,really,really                                                                                                       Doesn't make sense,doesn't make sense

 

Hey boy machwo bwa,bakkwo bwa,haebwa Come on boy
ja jomshin ttawin Kick it, Kick it, Kick it
Oh no,Oh no,Oh no,Oh no ije jom machwo bwa

Hey boy,match it,change it,try it,come on boy
Something like dignity,kick it,kick it,kick it
Oh no,Oh no,Oh no,Oh no,try to match me now

 

neowa na Black and white
neo neo neowa na Black and white Oh
ni meotdaero je meotdaero eojjeom geureoni
neoneun molla naemam molla wae molla

You and I,black and white
You,you,you and I black and white Oh
Doing whatever you want,how can you?
You don't know,don't know my heart,why don't you know?

 

neowa na Black and white
neo neo neowa na Black and white
na bakke eobseo eobt dago juwil dulleobwa
jebal jebal jebal Back to me

You and I,black and white
You,you,you and I,black and white                                                                                                You only have me,look around you
Please,please,please,back to me

 

(Black, Black, Black, White)
(Black, Black, Black, White)

dodaeche myeot beonjjae mannat da he eojina
na boda jal matneun yeoja chatgi bappeuni
jeongmal jeongmal jeongmal jeongmal                                                          maldo andwae maldo andwae

How many times are we going to break up and start again?
Are you busy looking for a girl who's a better match?
It really,really,really,really
Doesn't make sense,doesn't make sense

 

Hey boy jakku neo ireollae jakku Come on boy
geojitmal ttawin Kick it, Kick it, Kick it
Oh no,oh no,oh no,oh no naman jombwa jullae

Hey boy,are you going to keep doing this? come on boy
Something like lies,kick it,kick it,kick it
Oh no,Oh no,Oh no,Oh no,will you only look at me

 

neowa na Black and white
neo neo neowa na Black and white Oh
ni meotdaero je meotdaero eojjeom geureoni
neoneun molla naemam molla wae molla

You and I,black and white
You,you,you and I,black and white Oh
Doing whatever you want,how can you?
You don't know,don't know my heart,why don't you know?

 

neowa na Black and white
neo neo neowa na Black and white
na bakke eobseo eobt dago juwil dulleobwa
jebal jebal jebal Back to me

You and I,black and white
You,you,you and I,black and white
You only have me,look around you
Please,please,please,back to me

 

(Back, Back, Back to me)
(Back, Back, Back to me)
(Back, Back, Back to me)

(Hey neoreul bwasseo Boy) kiss haneun neol bwasseo
(Hey neoreul bwasseo Boy) neon geunyeo ga deo johatni
(Hey neomu haesso Boy) nan neo bakke eobtneunde
neo jebal jom ireo jima

(Hey,I saw you,boy)I saw you kissing
(Hey,I saw you,boy)did you like her more?
(Hey,this to much,boy)I only have you
You,please stop doing this

 

neowa na Black and white
neo neo neowa na Black and white Oh
ni meotdaero je meotdaero eojjeom geureoni
neoneun molla naemam molla wae molla

You and I,black and white
You,you,you and I,black and white Oh
Doing whatever you want,how can you?
You don't know,don't know my heart,why don't you know?

 

neowa na Black and white
neo neo neowa na Black and white
na bakke eobseo eobt dago juwil dulleobwa
jebal jebal jebal Back to me

You and I,black and white
You,you,you and I,black and white
You only have me,look around you
Please,please,please,back to me

 

(Back, Back, Back to me)
(Back, Back, Back to me)
(Back, Back, Back to me)

 

 

 

byebye

2011/02/24

0h0iiiiiiiiiii~~~

Akhirnya..setelah hampir kerep0t tulang belakang mengg0dek g0dek template baru untuk bl0g aku yang baru ni..jadi gak ke aku.BELOG.AKU.YANG.BARU h0keh…zhang sheng!..clap!clap! ...urL yang guna nama aku sendirik n takda gabung2 dengan retis k0rea dah.hahahh kes urL ja sampai nak wat bl0g baru.Padahal bleh ja kan nak tuk0 kat setting.Tapi malaslah d0k jadi br0ken link sana sinun.(cewah..gedik nak bl0g baru kab0 aj0 ler..)Aku rasa....bl0g ni k0mp0m besawang macam bl0g lama tu jug0k nanti.h0h0kk2~

Time buat ja s0n0k pastu..hagham..pemalas nak mamp0ss bab hapdet..huai xiao' ..edit sampai sakit2 tulang belakang n b0nt0t macamlah hebat sangat templatenya.0rang len pejam mata ja takat nak wat template camnih..hemm.. (-_-)’

Wat masa skang aku guna ja header cil0k dari bl0g sapa entah kat web Sina tuh.Wah..header cil0k tau..kab0 sesiap.thihii~ ^^  Link tuan punya bl0g tu dah hilang time lappy aku ni kena p0mat len arituh.Tak dapat nak kreditkan la ke sapa header tu.Apa2 p0n..anak cucu mintak izin guna yer t0k.. :D k0rang p0n kal0 nak gamb0 cecantik gi la sk0deng web Sina tuh.Macam2 ad0…tapi base cina la kat situ ^^

Aku punya target untuk blog baru nih..em..semalas malas nak hapdet p0n aku akan cuba gak hapdet sekurangnya 10 1 en3 sebulan(?)..Leisure   ..ini adalah tabiat di mana 0rang spisis aku ni cuma suka ada bl0g yang santek (santek keww.. :D) n digunakan hanya untuk kepentingan diri sendiri tanpa menghiraukan member2 bl0gger yang lain yang telah memp0l0w aku.Aku lebih suka jadi silent bl0gger/reader.Teruk tak aku?macam stalker tak jadi silent reader?ngahaa!kal0 aku tetiba bl0g walking.. k0men meng0men kat bl0g sesapa tu kira time tu aku memang rajin gila lah ngadap benda alah nih.ngihiii~ (^_^)’

 

 

 

byebye