Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/02/24

0h0iiiiiiiiiii~~~

Akhirnya..setelah hampir kerep0t tulang belakang mengg0dek g0dek template baru untuk bl0g aku yang baru ni..jadi gak ke aku.BELOG.AKU.YANG.BARU h0keh…zhang sheng!..clap!clap! ...urL yang guna nama aku sendirik n takda gabung2 dengan retis k0rea dah.hahahh kes urL ja sampai nak wat bl0g baru.Padahal bleh ja kan nak tuk0 kat setting.Tapi malaslah d0k jadi br0ken link sana sinun.(cewah..gedik nak bl0g baru kab0 aj0 ler..)Aku rasa....bl0g ni k0mp0m besawang macam bl0g lama tu jug0k nanti.h0h0kk2~

Time buat ja s0n0k pastu..hagham..pemalas nak mamp0ss bab hapdet..huai xiao' ..edit sampai sakit2 tulang belakang n b0nt0t macamlah hebat sangat templatenya.0rang len pejam mata ja takat nak wat template camnih..hemm.. (-_-)’

Wat masa skang aku guna ja header cil0k dari bl0g sapa entah kat web Sina tuh.Wah..header cil0k tau..kab0 sesiap.thihii~ ^^  Link tuan punya bl0g tu dah hilang time lappy aku ni kena p0mat len arituh.Tak dapat nak kreditkan la ke sapa header tu.Apa2 p0n..anak cucu mintak izin guna yer t0k.. :D k0rang p0n kal0 nak gamb0 cecantik gi la sk0deng web Sina tuh.Macam2 ad0…tapi base cina la kat situ ^^

Aku punya target untuk blog baru nih..em..semalas malas nak hapdet p0n aku akan cuba gak hapdet sekurangnya 10 1 en3 sebulan(?)..Leisure   ..ini adalah tabiat di mana 0rang spisis aku ni cuma suka ada bl0g yang santek (santek keww.. :D) n digunakan hanya untuk kepentingan diri sendiri tanpa menghiraukan member2 bl0gger yang lain yang telah memp0l0w aku.Aku lebih suka jadi silent bl0gger/reader.Teruk tak aku?macam stalker tak jadi silent reader?ngahaa!kal0 aku tetiba bl0g walking.. k0men meng0men kat bl0g sesapa tu kira time tu aku memang rajin gila lah ngadap benda alah nih.ngihiii~ (^_^)’

 

 

 

byebye

No comments: