Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/02/27

Geram!!

Sapa yang berani beraninya cer0b0h aku punya akaun faceb0ok hahhhhh?!! Vangang punya manusia!

Ha..baru b0leh nak p0st entri kemarahan aku nih.Tadi tiba2 black0ut tak sempat nak klik publish. haha.teng0k,elektrik p0n nak sabarkan aku..takpa..aku sab0 jap tadi.Skang dah bleh 0n9 ha..

mai balik rasa kemarahan membuak buak tuh!eeeee!gerammmm!!sheng qi!petang2 ni ada ja nak kasik aku hanginn (-_-)’

 

Ada ka patut faceb0ok aku yang entah apa2 merapu tu p0n dia nak hack??? Faceb0ok siap emel 0rang yang hack akaun aku tu dari area kL.Try guna emel aku n taruk paswed yang salah bekali kali.Cepat ngaku sapa yang buat tuh!tak guna bet0l!! Tekejut aku bila nak l0gin tak bleh.omg!Taruk answer yang sekeriti questi0n p0n dah salah.Kenapa kau tuk0 aku punya detail akaun hahh manusia vangangg??Nasib la tak di p0stnya yang bukan2 kat wall aku ka kat wall 0rang len ka..kal0 tidak teraniayalah haku ini..s0bs..s0bs.. sebel0m ni aku d0k dengar 0rang ja kena.Ni hamek…kena batang id0ng sendirik dah ha..taruk paswed canggeh manggeh p0n kena hack jug0k..haish…

No comments: