Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/03/19

Benda Alah nih…Haish…

Siyes cakap aku tak reti langsung la guna iPod mep0d amenda nih.Yes!aku jakun!Sila cakap kuat2 aku J.A.K.U.N! hahah 2 ..Tentiuss t0 K.E ge!ta de zui ai d0ng xi nih..mei xiang da0 ta ya0 gei w0.hehek skiping cin0 lagi ya..dah la ayat k0 beterab0r..kawan dengan 0rang yang cakap terab0r jadi camni la..haha salahkan kawan jugak bukan diri sendiri.Basa melayu aku p0n terab0r apa nak heran..k0h2~~ ^^

 

DSC06964

 

Bleh nen0k mV!kelass gitewww~~pasni bleh la teng0k muka Yesung dengan D0oj0on 24jam tanpa menghabiskan bateri enset aku.keh2~ Ada ka rajin nak buka lapt0p kal0 semata mata nak nen0k mV ja.. 23 ..em..transfer direct tak bleh ka?aku sen0nya dah lama guna iTunes.Kan 0rang cakap nak transfer segala mak nenek ke dalam iPod ni guna iTunes?( yaka?:D ) tapi apsal aku rasa macam renyah?haha try dak lagi ni tapi rasa renyah siap dah.Terteruk dari ladang bet0l k0..dah la aku baru d0k berangan nak rem0ve iTunes dari lappy aku nih.Kira tak bleh rem0ve lagi la kan dah nak guna iPod mep0d nih?huhuh

Yang penting aku akan delete suma lagu yang ada dalam nih.HAHAHA~cut ..tak kenang budi bet0l k0 yerr…dah la tak reti guna ada hati nak wat itu ini..kui2~ Aku sen0nyer malas nak teng0k manual2 suma tu..nak gugel p0n malas.Sakit mata la wei nak baca2 tu…d0k renung 1-1..sapa2 t0l0n cite kat aku simple se’simple simplenya dari a-z pasal benda alah nih..haha nak mudah ja k0je aku kan..lain la kal0 tut0rial pasal p0t0s0p ka..aku renung sampai ilang mata itam p0n takpa kal0 bab2 p0t0s0p nih..ekekeke~

 

 

 

byebye

5 comments:

yanasensei said...

waaa ada ipod dah diaaa. :D

Hasif Rahman said...
This comment has been removed by the author.
Hasif Rahman said...

Wah?
IPOD !
haha

huzai said...

@ilham: haha.macam rumit ja mep0d nih.d0k tggu kabel ni abe keyyi xp0st2 mai lagi.ampeh..nk beli baru syg wit XD

huzai said...

@hasif:0h0hh incek hasif..best ka mep0d ini?..teruja tp ntah..haha