Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/03/16

Feri..0h..Feri..

Cukup malas n tersangatlah renyahnya kal0 naik feri time2 c0ti skul nih.Kal0 dari Langkawi suma yang naik tu sumanya bawak beg2 plastik bes0 gedabak n bejenis k0tak dari kecik sampai ke bes0 yang ber’brand IDAMAN SURI dengan HJ ISMAIL GROUP.you qian ..Sangat kaya t0kei2 kedai ini di kala time c0ti skul.. tak c0ti skul p0n dah padat 0rang lam kedai apatah lagi la kal0 c0ti ni..haha ayat skema dari jari aku :D

Aku nak snap gamb0 kesibukan kat jeti ni tapi tak sempat sebab 0rang kiri kanan depan belakang aku asek t0lak aku ja.Naik hangin la aku p0n.Lupa abes pasal nak snap gamb0 hangin 1 badan punya pasal.haha..

Aku teng0k memasing hepi ja t0lak 2-3 bijik tr0li.Aku yang t0l0ng tumpang penat teng0k pinggan mangkuk bek0tak k0tak.Berat tuuuu..dah la menimbun barang pastu seb0k nak naik dulu plak tuh.Ha..yang ni yang wat aku ramai tak puas hati ni..makcik2,p0kcik2 n kakak2 ni tak reti nak menyab0.Dah tau anda tu bawak banyak barang sila la kasik 0rang yang melenggang kangk0ng ni naik dulu h0h..ini punya la seb0k nak angkut barang dia dulu sampai tejatuh jatuh talam Idaman Suri lam laut tuh dah ha..

Sadis tapi kelak0 p0n ada.pai ..Cian teng0k muka isteri pakcik tu yang tekejut beruk teng0k talam kesayangan dia jatuh.Tak sempat guna lagi dah sedekah wat jadi tukun dalam laut.k0hh2~~0rang feri sampai ku0 anak tekak punya bagi arahan yang bawak banyak barang tu tunggu dulu jangan bereb0t nak naik.Dah beli tiket tu watpa nak ris0…ris0 tak0t tak dapat seat kunun..naik last p0n t0tappp ad0 seat ha..lain la kal0 beli tiket tak cukup n harap seat free.Time2 c0ti camni jangan harap lerr 0rang lain nak kasik muka ke anda.

Dari jeti K0la Kedah lak family aku dapat seat depan sekali.Gila2 punya depan.Nak teng0k tV kena melangut la jawabnya.Paham ka melangut?d0ngak kepala ke atas la kiranya tu..hahakk p0y0 la k0..

 

DSC06934

 

Ha..see..see..tinggi tak tingginya tV nih.Ni p0n aku dah angkat tinggi enset aku nak snap.Gegeh nak snap jug0k..balas dendam sebab tak sempat snap s0sana sibuk snap tV p0n jadilah..kui2~Tapi seum0 hid0p naik feri aku tak penah layan p0n tV.Ada la 3-4minit aku layan pastu mata aku terus black0ut tak sed0kan diri.hee hee~ ..

4 comments:

yanasensei said...

weh ada sungguh ka makcik jatuh talam? hahahahaha. kesian gila. tu la kalot sangat. meluat sungguh time nak naik feri tu. berebut srupa xdpt seat kalau naik lmbt. kunxskdutger.

huzai said...

haha.ada la..talam dia yg 1 tu terjun dr plastik jatuh terus la.nak gelak xpat0t sbb muka dia sentap gila.tp mmg klak0 ler...kah2! XD

syifasya said...

weh kami gelak dah awai2..mahap na makcik.saya memang tak sengaja walaupun kesian.tu laaa berebot nak mamp jadi cmtu la...

huzai said...

haha.tau xpa.tu la balasan penting diri sangat.h0h0k