Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/03/30

Norihiro Tsuru – Last Carnival


disable la pul0k..play kat y0utube yer kawan2~~ ^^

Suka gila k0t music ni!dari 1st aku teng0k Suju pef0m kat MBC Star Dance Battle taun lepas lagi memang d0k tertanya tanya tajuk apakah music iniiiiii..pastu Mblaq p0n pef0m kat dance battle guna lagu ni.Lagi sekali aku tertanya tanya tajuk apakah music iniiiiiiiii??niii…nii….niiiiiiiiiii…haha suma hujung ayat dah ada ‘ni’ dah ha.. XD
Setelah berbulan lamanya aku terlupa nak search,harini aku tiba2 ingat balik kat music nih.Cewah..ayat…huhu..sesuai beben0 music ni dengan pala 0tak aku yang tengah serab0t nih..bleh jadi terapi.keke~ sedih k0t music nih..pastu backgr0und dalam vide0 ni p0n macam sedih ja aku teng0k.petang2 senja ni dengan hujan lagi tak benti2 kat sini..s0bs..s0bs..
Broken heart ..

No comments: