Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/04/19

Song Ji Eun ft. Bang Yong Guk – Going Crazy

Ahahh~~lagi sekali cite yang sama..hari ni aku nak p0ie setel setelkan missi0n yang tegendala baaanyakkk sangetttt...s0,sbl0m tu aku nak hiburkan hati aku dengan mengep0s sambungan entri semalam.Camtu p0n hiburkan hati ka?senang vet0ll cara k0 hiburkan hati yerr..ish2~~

 

Taruk rom ja untuk lirik.Yang 0mputehnya silalah teng0k bide0 kat bawah ni..(dah macam paksa 0rang nen0k dah ha..) HAHA bukan apa kan..kal0 anda paham maksud lagu ni lagi bagus kan..kita suma kan tak suka 0rang stalker kita..kita stalker 0rang takpa la kan..hihi~lagu ni aku suka part ‘neodo nal wonhajanha nareul saranghajanha,nareul domangcijima’ keh2..menyampah i dengan diri i..uhuuuu~

 

 

cr: rhythmicgrl4ever

 

 

Song Ji Eun ft. Bang Yong Guk – Going Crazy

 

sarangi anya igeon sarangi anya
neoui jibchagil ppuniya
eodi itdeunji naega mu-eol hadeunji
museowo nareul baraboneun neon

neoui geurimjareul ddara barbda nan jeonhwareul georeo
ne ddeollineun sumsori-e jjarithaejyeo beoryeo
ppallajineun ne balgeoreum ddara dwineun nae shimjang
michil geotman gata eoduwojineun ginbam
neoui jib-ap-bul kkeojin garodeung miteseo
neoreul bonda ne bang changmun teumeseo
bami kkeutnal ddaekkaji nal chajabwa eoseo
nawa sum maghineun sumbakkokjireul gyesokhae
neon neon neon neon jeoldae naegeseo ddeoreojil su eobseo

michin geoni wae geureoni
ije geuman najom naebeoryeodwo
nega boyeo sumi maghyeo
nae nun apeseo jom sarajyeojwo

neon nal jeoldae beoseonal su eobseo
neon nal sarang hal subakke eobseo
domangcyeobwa nega eodie itdeunji (i don’t wanna see you)
nan bolsu isseuni neol alji gipsugi
neon nal jeoldae boeseonal su eobseo
neon nal sarang halsubakke eobseo
ije nal bwa I don’t wanna cry no more more

sarajyeo beoryeo geuman jom kkeojyeo beoryeo
jeongmal sumdo moswigesseo
eodil gadeunji naega eodi itdeunji
museowo nareul ddara-o-neun neo

subaek beonigo suman beonigo jeonhwareul georeotneunde
wae wae neon daedabi eobseo
ijeotni uri mannan ji beolsseo cheoniri dwaesseo
nega johahaneun seonmureul junbihaesseo
nega jaju ganeun geori-e anja
neol gidarigo isseo nae sarangeul ara
jibchagira marhaji ma sarangeul molla neon
michyeotdago marhaji ma nae mameul molla neon
neon neon neon neon jeoldae naegeseo ddeorojil su eobseo

michin geoni wae geureoni
ije geuman najom naebeoryeodwo
nega boyeo sumi maghyeo
nae nun apeseo jom sarajyeojwo 

neodo nal wonhajanha nareul saranghajanha
nareul domangchijima

heotsori jom jibeochiwo jeongshin charyeo geumanjom hae
ije nareul nohajwo

igeon anya sarangi aniya (aniya)
naege sangcheoppuniya ireojima (neon ireojima)
neol sarang haetjiman ijeneun aniya
neoui gi-eogeseo nal ijeojwo

I don’t wanna cry no more more

 

p/s: takdak nak kreditkan ke sapa2 lirik ni sebab den sendiri yang alihkan h0keh..cewahh nak cakap dia terer la tu..puiii~jangan pandang ku sebelah materrr......aku nak kupi pes ja tapi tak puas hati lak teng0k.ceh..macam la aku translate ni bet0l sangettt.. =.= tak kisah..janji aku puas hati.salah belakang kira.HAHA~

 

 

19

Stalker!

Vide0 kat bawah ni lagu dia st0ry pasal stalker.Bukan nak cite pasal 0rang stalker aku.bukan..bukan..uhuks.tapi kan..tapi kannn!! kaaaaaalauuuuu stalker macam Bang Y0ng Guk nih..aku p0n nak!wahaha statement apakah ini?! d0k merapu apa h0h lewat2 pagi nih..haish..dah la malas wat k0je..seb0k ja nak sel0ngkar bide0..pastu celah2 tu nak jugak baca manga.Seb0k dengan manga apsal ja aku skang nih..jiwa semakin muda k0t(?)..ahak..hak..haktuihh~

Apa-apa p0n marilah kita layan bersama-sama lagu tentang STALKER (^_~) j0m nen0k Bang Y0ng Guk stalker pujaan aku yang aku maksudkan tuh.lol.Tapi Ji Eun p0n kiut miutt dalam bide0 nih..1st time aku teng0k Ji Eun ni aku rasa macam...Hatsune Miku??aku takm0 taruk mV dia sebab tak best.Taruk live punya lagi syi0k teng0k.Aku la sy0k..sapa yang tak sy0k tu tak payah teng0k.huhu~

 

 

Ni Hatsune Miku yang aku maksudkan.Lebei kurang tak??ini wallpaper untuk f0lder manga lam lappy aku.Tapi Hatsune ni bukan manga yer kawan2..(ada aku kesah?) tak sangka si Ji Eun macam sama lak dengan dia.kui2~

Hatsune_Miku__Vocaloid_2_by_ji3mi            pic cr: ji3mi

 

 

JI EUN ft. BANG YONG GUK – GOING CRAZY

 

cr: B2STgirl1994

1st bide0..siap ada fence atas stage.stalker behind da fence..auwww~~

 

 

cr: 4everKPOPgirl01

2nd bide0 ni memang dasar stalker bet0l muka Y0ng Guk.179 ..yang ni i l0ikedddd bery da muchhh!!sebab apa??sebab..dia tacing macing Ji Eun munyer chin..ahakhakk semacam gatal plak ayat k0 ni apsal??

wuuuuuuuu~~197 ..apa2 p0ngg..face expressi0ns derang memang sejibik macam stalker n mangsa stalker.HAHA

181W0 XI HUAN! nak taruk lirik tapi es0k2 lah..nak kena edit sebutan k0rea bagi bet0l2 sikit.haishh~ macam tak ad0 k0je len..nak wat camna..malas nak wat k0je tapi rajin nak edit mengedit..hihihh

 

 

 

27

2011/04/13

iPod Lagihhh..

Tak habis2 kan??thiihiiiii~~ selembab lembab 0tak aku girl48..n sejakun jakunnya aku,aku dah bejaya memasukkan vide0 ke dalam ip0d mep0d aku.Weeee~~ ^^ Mp3 pulak t0ksah d0k cakap la..beriban aku taruk dalam tu tapi lagu yang aku layan tak sampai 20 buah lagu p0nnn..huhuk..mau bebulu tinga aku kal0 deng0 suma lagu2 dalam tuh.Dan niat di hati memang nak delete suma lagu2 abang aku tu n biar tinggal f0lder Nirvana ja.Tapi entah..aku silap apa entah terus hilang suma lagu asal dalam ip0d ni.Ngeee~~padan muk0..Btw,menyusahkan bet0l..vide0 kena tuk0 f0rmat tu kena tuk0 f0rmat nih.Hah..dia mai dah bab nak merungut2 ha..peace~ ..bukan apa,bila teng0k tut0rial tu apsal suma iTunes derang tak sama macam aku?aku guna iTunes versi alien kah??

 

DSC07104Tadaaaa!mV B2ST! pasan tak muka Kikwang macam muka Sim0n D?lol

 

Ingat s0nang2 aku nak bleh play Mv dalam ip0d ni??cewah..semacam teruk sangat ja bunyinya.Aku kal0 1st time try tak bejaya mula lah nak saik0 s0rang2.Lagi tak  bejaya lagi tu la aku tak bleh nak wat k0je len n tak bleh nak makan.Jenis suka kasik tekanan kat diri wal0pun hal2 kecik macam nih..

gua zi fa xie ..dalam 0tak dah set susah..susah... jadinya?benda yang s0nang p0n jadi susah la kan? :D Bayangkan..(pulak..dah suh 0rang bayangkan masalah tak seberapa dia pulak..) dah la c0nvert dari fLv ke mp4 then tak bleh2 jugak lagi nak transfer lam ip0d.Belek punya belek tut0rial rupanya kena c0nvert lagi sekali plak kat iTunes.cz151-1 vide0 mau makan masa 3-4min.Vide0 yg ada 200 lebih..dao shui ..bila   dah nak kena c0nvert vide0 yang ratusan tu n takm0 rasa macam lambat s0..aku tepaksa la menjalankan k0je aku..haha.Bila asyik ja wat k0je jadinya sedar2 ja dah siap suma vide02 tu.Tepaksalah jugak sabarkan diri supaya jangan taruk lagi vide0 yang sh0w2 punya (suma tepaksa nih..apa jenis lah..’^_^ ).

 

Pas dah bleh transfer masuk lam ip0d,bila play dia jadi audi0 ja plak dah vide0 nih.Aku tensi0n lagikk!!cz01.. d0k rasa macam ada kena mengena dengan bagian tV 0utput tu tapi takkan plak?aku p0n gugel la..macam2 ayat merapu dah hah kuar time gugel tu XD.Last2 tejumpa kat page yang b0pe pul0h aku p0n dah tak ingat..dia tulis situ 0ff ja bagian tv 0utput tu.Aku p0n tiru la n dan2 ja kuaq gamb0 lam vide0 tuh.

 

Kesimpulannya kat sini??H.A.M.P.E.H!!! 53

Kal0 sbl0m tu aku try tekan 0ff terus ja apa salahnya kan?bukannya nak meletup pun kal0 salah tekan.Ini tak..pecaya kat incek gugel lagi h0h..gugel sampai lebam mata last2 dapat s0luti0n yang sama macam aku pikir gak.haishh~~

Ni zhen bai chi ma??Mirror ..

 

 

p/s: Langkawi panas gilakkkkk!!mogu14