Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/04/13

iPod Lagihhh..

Tak habis2 kan??thiihiiiii~~ selembab lembab 0tak aku girl48..n sejakun jakunnya aku,aku dah bejaya memasukkan vide0 ke dalam ip0d mep0d aku.Weeee~~ ^^ Mp3 pulak t0ksah d0k cakap la..beriban aku taruk dalam tu tapi lagu yang aku layan tak sampai 20 buah lagu p0nnn..huhuk..mau bebulu tinga aku kal0 deng0 suma lagu2 dalam tuh.Dan niat di hati memang nak delete suma lagu2 abang aku tu n biar tinggal f0lder Nirvana ja.Tapi entah..aku silap apa entah terus hilang suma lagu asal dalam ip0d ni.Ngeee~~padan muk0..Btw,menyusahkan bet0l..vide0 kena tuk0 f0rmat tu kena tuk0 f0rmat nih.Hah..dia mai dah bab nak merungut2 ha..peace~ ..bukan apa,bila teng0k tut0rial tu apsal suma iTunes derang tak sama macam aku?aku guna iTunes versi alien kah??

 

DSC07104Tadaaaa!mV B2ST! pasan tak muka Kikwang macam muka Sim0n D?lol

 

Ingat s0nang2 aku nak bleh play Mv dalam ip0d ni??cewah..semacam teruk sangat ja bunyinya.Aku kal0 1st time try tak bejaya mula lah nak saik0 s0rang2.Lagi tak  bejaya lagi tu la aku tak bleh nak wat k0je len n tak bleh nak makan.Jenis suka kasik tekanan kat diri wal0pun hal2 kecik macam nih..

gua zi fa xie ..dalam 0tak dah set susah..susah... jadinya?benda yang s0nang p0n jadi susah la kan? :D Bayangkan..(pulak..dah suh 0rang bayangkan masalah tak seberapa dia pulak..) dah la c0nvert dari fLv ke mp4 then tak bleh2 jugak lagi nak transfer lam ip0d.Belek punya belek tut0rial rupanya kena c0nvert lagi sekali plak kat iTunes.cz151-1 vide0 mau makan masa 3-4min.Vide0 yg ada 200 lebih..dao shui ..bila   dah nak kena c0nvert vide0 yang ratusan tu n takm0 rasa macam lambat s0..aku tepaksa la menjalankan k0je aku..haha.Bila asyik ja wat k0je jadinya sedar2 ja dah siap suma vide02 tu.Tepaksalah jugak sabarkan diri supaya jangan taruk lagi vide0 yang sh0w2 punya (suma tepaksa nih..apa jenis lah..’^_^ ).

 

Pas dah bleh transfer masuk lam ip0d,bila play dia jadi audi0 ja plak dah vide0 nih.Aku tensi0n lagikk!!cz01.. d0k rasa macam ada kena mengena dengan bagian tV 0utput tu tapi takkan plak?aku p0n gugel la..macam2 ayat merapu dah hah kuar time gugel tu XD.Last2 tejumpa kat page yang b0pe pul0h aku p0n dah tak ingat..dia tulis situ 0ff ja bagian tv 0utput tu.Aku p0n tiru la n dan2 ja kuaq gamb0 lam vide0 tuh.

 

Kesimpulannya kat sini??H.A.M.P.E.H!!! 53

Kal0 sbl0m tu aku try tekan 0ff terus ja apa salahnya kan?bukannya nak meletup pun kal0 salah tekan.Ini tak..pecaya kat incek gugel lagi h0h..gugel sampai lebam mata last2 dapat s0luti0n yang sama macam aku pikir gak.haishh~~

Ni zhen bai chi ma??Mirror ..

 

 

p/s: Langkawi panas gilakkkkk!!mogu14

10 comments:

H Y D E said...

boleh tanya? iPod apa wahai saudari. iPod Touch? Nano lama? Nano baru? Classic? Shuffle?

huzai said...

classic.huhu

H Y D E said...

oh classic yang 120Gb storage tu kan? besau gila... problem kah

huzai said...

apa yg bes0?mem0ry ka ip0d?:D
pr0blem kat tuannya ja..xreti guna sbl0m ni.ip0d tu 0k ja xdak hal.keke~~

H Y D E said...

saya mean memory iPod la... banyak tu 120Gb.. how many songs fitted in it now? saya pakai nano 6th generation 16Gb pun banyak lagi free space nih~

huzai said...

hihi~baru 3.78gb
lagu ada 1027 n mV ada 294.bukan deng0 suma p0n..keke~awk pnya nan0 tu dah sumbat b0pe bnyk lagu?

H Y D E said...

haih baru 3.78Gb guna dari 120Gb..? banyak lagik tuu...

Nano saya sekarang guna 8.6GB dari 16Gb. ada 1481 lagu, 30 video clip, 193 photo, 3 games.. wahaha :D

huzai said...

game apa??ini game mcm bdk2 tabika ja dlm ip0d ni.bdk tabika p0n dah xlayan game2 mcm tu skang :D

H Y D E said...

game default je.. bukan game download pun :)

huzai said...

sama la kita.haha