Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/04/19

Stalker!

Vide0 kat bawah ni lagu dia st0ry pasal stalker.Bukan nak cite pasal 0rang stalker aku.bukan..bukan..uhuks.tapi kan..tapi kannn!! kaaaaaalauuuuu stalker macam Bang Y0ng Guk nih..aku p0n nak!wahaha statement apakah ini?! d0k merapu apa h0h lewat2 pagi nih..haish..dah la malas wat k0je..seb0k ja nak sel0ngkar bide0..pastu celah2 tu nak jugak baca manga.Seb0k dengan manga apsal ja aku skang nih..jiwa semakin muda k0t(?)..ahak..hak..haktuihh~

Apa-apa p0n marilah kita layan bersama-sama lagu tentang STALKER (^_~) j0m nen0k Bang Y0ng Guk stalker pujaan aku yang aku maksudkan tuh.lol.Tapi Ji Eun p0n kiut miutt dalam bide0 nih..1st time aku teng0k Ji Eun ni aku rasa macam...Hatsune Miku??aku takm0 taruk mV dia sebab tak best.Taruk live punya lagi syi0k teng0k.Aku la sy0k..sapa yang tak sy0k tu tak payah teng0k.huhu~

 

 

Ni Hatsune Miku yang aku maksudkan.Lebei kurang tak??ini wallpaper untuk f0lder manga lam lappy aku.Tapi Hatsune ni bukan manga yer kawan2..(ada aku kesah?) tak sangka si Ji Eun macam sama lak dengan dia.kui2~

Hatsune_Miku__Vocaloid_2_by_ji3mi            pic cr: ji3mi

 

 

JI EUN ft. BANG YONG GUK – GOING CRAZY

 

cr: B2STgirl1994

1st bide0..siap ada fence atas stage.stalker behind da fence..auwww~~

 

 

cr: 4everKPOPgirl01

2nd bide0 ni memang dasar stalker bet0l muka Y0ng Guk.179 ..yang ni i l0ikedddd bery da muchhh!!sebab apa??sebab..dia tacing macing Ji Eun munyer chin..ahakhakk semacam gatal plak ayat k0 ni apsal??

wuuuuuuuu~~197 ..apa2 p0ngg..face expressi0ns derang memang sejibik macam stalker n mangsa stalker.HAHA

181W0 XI HUAN! nak taruk lirik tapi es0k2 lah..nak kena edit sebutan k0rea bagi bet0l2 sikit.haishh~ macam tak ad0 k0je len..nak wat camna..malas nak wat k0je tapi rajin nak edit mengedit..hihihh

 

 

 

27

2 comments:

yanasensei said...

ceh ayat tacing macing chin tu tak tahan. ekeke.

huzai said...

ehehh~m0od gatal XD