Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/06/06

0h0iiii~~Copek Ler Pos ke Aku!

Helluuuuuuuuuuuu~~~lama k0t aku tak memandang bl0g aku yg s0mel ni..ahahh!  17..macam ni ler aku..bila banyak hal yang aku nak kena setel at da same time,aku jadi macam serab0t n malas ja nak update bl0g.Jangan kata nak update bl0g,FB aku p0n aku 0ff terus ja.K0n0n seb0k tahap gaban la tak sempat nak layan suma2 tu??c0ihhhhh....

Macam biasa bila ada en3 wujud kat sini tu maknanyerrr??aku telah mem’BW’kan diri aku ke seluruh pelusuk sh0utb0x aku tu dengan jayanya!6 ..eh,pelusuk ka pel0s0k?ngaaaaaaaa!tetiba rasa cam bengap pul0kkk.. :0 yang penting en3 bulan May satu p0n tak wujud kat bl0g aku.lol!

 

Bebalik pada tajuk en3 nih..haish!geram rasa!bila nak sampe n0vel aku niiiii??dari awal tahun ritu aku cari kat kedai buku tapi salu ja 0ut 0f st0ck.Resap ke Al0r Setar n Sungai Petani nuh aku cari.Haghammm..asek habis ja..tapi piki02 balik apsal la aku tak beli 0n9 ja kan? meng0ngggg!kal0 0der 0n9 kan k0mp0m2 aku dah baca n jadi kerabu abes dah n0vel tu skang nih..Sigh -..btw,aku kal0 st0ck2 n0vel jalan cite macam Bicara Hati..0mbak Rindu..Kasih Yang Suci..

auwwwwww~~~ mak very lah da l0ikedd nyahhh!xi huan~ ..sapa2 yang dah baca n0vel2 kat atas tu wajib baca n0vel Cucur Bawang K0pi 0!seeeee..title p0n dah kelasss k0..ini c0ver dia..

 

Cucur Bawang dan Kopi O

 

Sweet ke tid0kk c0ver dia??ni la n0vel yang aku cari dari awal tahun ritu nih.haishh..ch0ii bet0l tak tepiki0 0der 0n9 selama ni.Novel Cucur Bawang K0pi 0 ni st0ck jalan cite kawen k0ntrak suma nih..aku suka la baca n0vel2 spisis nih. ngeeeeeeeeeeeee~~tao yan la.. ..tambah2 Kasih Yang Suci tu dah jadi drama kat tV3 skang kan..N0ra Elena..weee!!Bilalah pul0k yg st0ck n0vel kawen k0ntrak lain2 tu nak jadi drama..TOLONG CEPAT SIKIT POS NOVEL NI KE AKU WEII! tensen tunggu2 macam nih..tapi apsal la RM20 lebih..seb baik tengah less skang bleh la RM23.N0vel2 aku d0k beli paling mahal p0n RM19.90 ja.Lebih dari tu aku piki0 banyak sikit.Tapi di sebabkan Cucur Bawiangggg K0pi 0 ni spesis yang aku suka..aku tak piki0 banyak la..taram terus!! herrherrherr~~ huai xiao'..