Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/07/28

Iklan Oh Iklan…

Aku ni dah la malas nak hapdet bl0g..bl0g walking p0n sama la jug0kk..cz04 ..selalu ja rasa besalah bila tak balas ziarah dari memba2 bl0gger yang lain..183 ..tapi bila aku dah rajin nak berbl0g walking ada ja manusia yang letak link iklan kat nama dia kat sh0utb0x tiuuuuuuu...
Pantang bet0LL aku manusia spisis nih 105 ..tau la nak wit cepat tapi t0ksah ler wat cenggitu.Wat ja bl0g sendirik n sumbat la segala bapak iklan lam bl0g tu takdak sapa nak marah.Nak mudah lagi ha,tu apa guna Churp2 tuh?sign up b0h ja iklan kat lam FB memasing.huhuiiii..aku p0n wat jug0k iklan tapi buat iklan tu bi0 le terang2.Tapi mesti 0rang nyampah kan asek ku0 Churp2 ja kat h0me.Bi0 le,bukan gi taruk kat wall 0rang..  ada mak kesah??cz12

Sembangatt nak ziarah menziarah amalan mulia last2 tipah tertifuuu..dah la bl0g aku ni tak glemer. Bila aku tak menziarahkan diri aku ke bl0g2 lain,lagi2 la betambah ke-tak-glemer-an bl0g berhantu aku ni.

Apa2 p0nggg..tenkiu t0 memba2 bl0gger lain yang ikhlas ziarah bl0g tak glemer lagi bersawang ni..fei chang gan xie~~~

 

19

2011/07/27

Wordless Wednesday #1

cr:tumblr

tumblr_loydltYnxb1qkvdlyo1_500

tumblr_lon9qmdUsL1qh2wb0o1_400

tumblr_li939y6UID1qzh091o1_500

tumblr_lk9g07Abyo1qad2wmo1_500

tumblr_ljn03lAnfG1qencz9o1_500

tumblr_lksy9tCfEy1qcjahjo1_500

tumblr_ll49ctTwrV1qhpxsso1_500

2011/07/26

Pen Tool Hoiiiiii~~~

*Anehnya aku dah mula menyapu sawang kat bl0g aku nih..heheh..

 

Ni,nak cite..hari tu kazen aku tunjuk vide0 dari sapa tah lukis guna pen t0ol kat pS.Nampak kacang gila tapi bila aku try tak jadi p0n?ikut step yang sama tapi apsal pen aku tu jadi macam line biasa ja?takdak p0n macam line yang bila kita lukis tu dia jadi macam pensil 2B tu?kena tuk02 setting amenda lak kahh?tadi try p0n tak jadi gak.Masalah aku skang nih aku tak faham p0n tut0rial yang aku teng0k tuh.harr..harr... ^.^

H0h...tensi0nnnn..cz01..dah banyak kali k0tttt aku try tapi tak jadi.girl48 ..0rang lain sedass ja guna terus jadi.Ini aku  asek guna illustrat0r ja skali2 nak jug0k try gun0 pS..macam ng0kngekk ja dah rasa ni.1st time apa yang di inginkan tak menjadi.hahahaha.. =.= Dah tu skang nih aku tuk0 balik ke CS3 Extended.Ni gara2 nak b0h f0nt la nih yang gi tuk0 ke CS3 balik tu.K0n0n CS5 tak bleh baca file f0nt tu padahal aku yang silap wak masuk.onigiri8 ..em..tuk0 p0n tuk0 lah..lagipun takat takdak puppet warp tu ja apa la sangett..heh...gamb0 kat bawah ni zaman aku mula2 bejinak-jinak gedik nak lukis jug0kk..

 

Copy of chi1

Kelak0 sebab kaler flat ja..t0n p0n entah ke mana2..main hantam ja..

 

hanbok 

ha...yang ni t0ksah kata pa la..time ni t0k m0yang k0rea tengah menurun lam badan tu yang muncul hanb0k bagai nih.HAHA..

S0,camn0 nih?takkan asek nak lukis dengan illustrat0r aj0 nih.Tapi nak c0l0r p0n failed tak lepas2 lagi lam illustrat0r.HAHA..31..kena imp0rt ke pS lak kal0 nak c0l0r.Orang skang pakat sibuk dengan d0odle sana sini.Aku?header p0n header cil0k..hahak..bila tah nak wat sendirik..d0k wat tak habis2 lagi nih.Lukis padam lukis padam bila taunnya nak siap p0n tah..

2011/07/22

Jom Belajar Makeup! :D

H0h0iiiii bl0g t0meiiiiii tak hengatttttt..hahahahahhah meluhattt hakuuuu!mem0ry dah mai balik k0t aku nih baru tingat nak update bl0g.Penyegan nak mamp0s nak hapdet bl0g p0n tapi wit cikNabb mau.Manyak santekk muk0 k0??

Thihiiii~~abaikan kemalasan aku.Skang ni tetiba rasa nak share pic belaj0 mekap style Jepun.Aku salu ja d0k sk0deng bl0g minah Eki ni tapi tak penah la pul0k aku try praktik mekap2 cengginih.D0k try mekap sy0k2 lam bilik ja..mekap dasat2 pastu buang..bila nak ku0 ke mana2 muka kering tu jug0k la yg aku bawak :D

*nak bes0 sila click melik pic tu

 

cr: Eki

063 

gyaru look5gyaru l0ok

 

gyaru look 6

gyaru look 

 

Jepun ka K0rea ka mekap depa suma kaler2 base ja kan..tapi Jepun jenis lebihkan bulu mata ye dak..pastu kal0 sapu eyeshad0w sapu nipis2 ja..kal0 aku ka..mau aku tempek 5-6x layer sed0w med0w baru puas ati.Tu p0n d0k rasa macam tak nampak lagi kaler dia.haha..

2011/07/20

T-ARA – Roly Poly MV (Eng+Roman)

cr:TheKpopSubber's