Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/07/22

Jom Belajar Makeup! :D

H0h0iiiii bl0g t0meiiiiii tak hengatttttt..hahahahahhah meluhattt hakuuuu!mem0ry dah mai balik k0t aku nih baru tingat nak update bl0g.Penyegan nak mamp0s nak hapdet bl0g p0n tapi wit cikNabb mau.Manyak santekk muk0 k0??

Thihiiii~~abaikan kemalasan aku.Skang ni tetiba rasa nak share pic belaj0 mekap style Jepun.Aku salu ja d0k sk0deng bl0g minah Eki ni tapi tak penah la pul0k aku try praktik mekap2 cengginih.D0k try mekap sy0k2 lam bilik ja..mekap dasat2 pastu buang..bila nak ku0 ke mana2 muka kering tu jug0k la yg aku bawak :D

*nak bes0 sila click melik pic tu

 

cr: Eki

063 

gyaru look5gyaru l0ok

 

gyaru look 6

gyaru look 

 

Jepun ka K0rea ka mekap depa suma kaler2 base ja kan..tapi Jepun jenis lebihkan bulu mata ye dak..pastu kal0 sapu eyeshad0w sapu nipis2 ja..kal0 aku ka..mau aku tempek 5-6x layer sed0w med0w baru puas ati.Tu p0n d0k rasa macam tak nampak lagi kaler dia.haha..

2 comments:

yanasensei said...

haha cik nab xbg duit bru tiauuuu. kekeke tu la depa mekap nipis ja kita ni mekap tebai bru nampak. haha aneh btui.

huzai said...

i leb2 ceknabb :D
tu la kan..depa calit sebaris p0n dh nmpk mcm calit 1 kl0pak mata.mmg aneh uiiiiiiiiii