Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/08/01

Semangat Kottt~

Gila awal aku p0st entri!pecah rek0d bl0g besawang kesayangan nih.thiii~ em..apa2 p0n sebel0m tu,selamat mengerjakan ibadah puasa semua! dah tebayang dah ni aku macam lipas kudung dalam lagi 3-4 ari yang bakal tiba nih.Tekej0r sana tekej0r sini pul0n wat bisnes ramadhan+raya dengan mak aku.Tid0 depan 0ven la jawabnya macam selalu2 dah tu..tak pun dalam l0ngg0k kain baju raya 0rang..anak tukang jahit la katakan.. Good girl

0k,habis dah bab kesibukan yang bakal melanda tu.heh..Skang ni nak cite pasal penangan dari teng0k drawing tablet Ilham Sensei!haha...

ARGHHHH....terus hilang semangat nak d0odle balik Starlight M0onlight aku tu....dan2 ja rasa d0odle dengan Illustrator tersangatlah susahnya..depressed..1st teng0k drawing tablet tu semalam semangat tahik kucen p0n hilang entah ke mana..*semangat tahik kucen ni ialah sembangat membara-bara ye kawan2..ni style kami sepupu sepapat sepipit menggambarkan betapa dasyatnya semangat yang tiba2 ja muncul*

HAHAHAH..entah hapa2 ja..apa kena mengena dengan tahik kucen aku p0n tak tau..semua veng0ngg tahap 0t0men.h0h0h~

Aku 2-3 ari lepas wat d0odle Hyosung dari kumpulan Secret tu..nak men’d0odle part baby kingk0ng dance lam lagu Starlight M0onlight tuuuu...sapa tau tarian tu angkat tangan! :D dah d0odle abes dah tinggal nak c0l0r ja.Alih2 aku tepadam f0lder yang aku simpan d0odle tuhh!sadisssss… 4..pastu teng0k lak betapa senangnya Sensei aku men’d0odle guna drawing tablet dia dan2 ja rasa ish2...macam tak sangg0p ja aku nak wat lagi sekali d0odle baby kingk0ng dance tu.HAHA yang teruk2 ni apa kes?buat macam wajib kena d0odle jugak2 apa kahei nyerrr...haishh.. =___='

Tapi tiba2 lepas makan malam tadi..tiba2 nihhh..semangat tahik kucen meresap lam badan terasa nak celen diri sendiri wat lagi sekali d0odle tu.D0k tebayang kal0 d0odle c0mel2 pastu taruk kat tumblr 0rang rebl0g berat0s riban..auwwwww~~ perasan tak hengattt!

Cakap banyak takm0..dah belambak2 dah aku merapik kat atas tu.Lepas ni dah tak payah update bl0g sebulan.Entri ni dah cukup untuk bekalan sampai abes puasa k0t..ekeke ..sudah2..b0pe banyak peaktaan ‘dah’  tapi tamat idak ler jug0k entrinya..HAHA apa2 p0n j0m teng0k hasil d0odle dari sembangatt tahik kucen yang membuak-buak nih.

 

catsM

wat cincai2 ja..cukup lemah part nih..

 

secret HYOSUNGn

tadaaaaaa!part c0l0r meng’c0l0r memang part paling pebrettt ^^

tapi yang bawah ni lagi la my pebrett part!

 

hyosung

 

..nae mameun syarallarara..(syarallarara)..cewah nyanyi sikitt.. :D

 

Gif picture! mul0t,id0ng ngan mata takdak.Renyah nak wat.Tar0k eyelash n blusher dah.HAHA pemalass.. Semangat apa tah tapi malas tak abes2.. (–,-) tapi kan,nampak kelak0 lak kaki dia ye dak?macam d0k menari twis ja gaya..ngahahhh~

 

-ENTRI TAMAT-

byebye

5 comments:

yanasensei said...

pehhhhh ni tgha tadak tablet ni. mokalo ada laaaaaa. lagi hebat sakan la drawing diaaaa. hahaha.

yanasensei said...

mata mulut xdak nampak mcm hantu. T_____T

huzai said...

stended la..0rg semangat sekerat jln camni la.. :D
penunggu bl0g kami nih..
i will c0me t0 y0uuuuu~~~
HAHAHHAA

sampankertas said...

wahhh i like la http://sampankertasa4.blogspot.com/

huzai said...

tenkiuu~~