Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/08/17

WW #4

cr:tumblr

 

tumblr_liqcsfiw3v1qdwcqqo1_500

tumblr_lo0c8wor8M1qcoxq3o1_500

2011/08/16

Yayyyyyy!

Akhirnyaaaaaaaa..bleh gak aku guna balik Firefox Header kesayangan aku niii! baru la best header camni takdak la nampak c0kia skema ja..yang penting dah bleh taruk Anyc0l0r.H0yehhhhh bebeh! ahah 0ver di situ.Tapi Anyc0l0r ni yang un0fficial versi0n.Kal0 sesapa rasa was2 nak install tu ada mak kesah??yang penting I bleh tuk0 header  n c0l0r theme sesuka hati I...design header bany0k2 tak bleh guna wat gap0.Ni dah bleh guna ni siap la kerap tuk0 pasni.h0h0h..aku baru d0k berangan nak tuk0 balik ke versi0n 3.6 tadi nih.Tapi try ja lah versi0n 5.0.1 ni ye dak..gamak Anyc0l0r bleh masuk aku layan ja..takt0 lah apsal aku rasa penting sangat functi0n bleh tuk02 header n f0oter nih =.=’ ..skang aku guna header Suju versi chibi dari sh0w Intimate N0te (Eunhyuk, Sungmin, Heechul, Kangin)

 

Header

3

 

Footer

3^

 

 

S0mang tak kawan2~~~HAHAH header lama ja p0n..tapi dah dekat setengah taun tak bleh guna header ni sebab Firefox 5 punya pasalllahh..tapi un0fficial versi0n ni bleh ja k0t untuk Firef0x versi0n b0pe p0n(?)

Duo Xie t0 my Sensei, Ilhemmm..(ahahh sedap plak seb0t camnih) sebab kab0 ke teman update versi0n baru.Aku agak jakun n ketinggalan yer sebab aku ni harap 0t0metik hapdet ja..haha.Harap2 takdak dah la n0t resp0nding script busy bagai tu lagi dah pasni.Tak aman kal0 kena camtuh..%#&##@

 

C0nt0h Firefox 5.0.1

ANYCOLOR

 

Apa yang best Versi0n 5.0.1 ni?

-highlight n Backgr0und kat menu dah bleh tuk02 kaler..*aku wajib guna BG hitam :D    

-bleh tuk02 kaler tulisan..

-Wind0w Tab bleh nak gl0ss ka takm0 ka..

 

Tak bestt:

-wal0pun Tab C0l0r available tapi aku teng0k tak berubah p0n c0l0r..=.=

-Add New Tab dia d0k kat uj0ngggg blah kanan nuuuu..tak suka!

-Home p0n sama gak d0k kat blah kanan.Macam bagus letak kat situ..menyusahkan..hehh~

 

*nak tau lebih lagi apa yang best?silalah melawat incek Firefox.Banyak functi0n beshhh

 

H0keh,tamat sesi review Firefox 5.0.1. Hahahah tetiba jadi macam review lak.Pat0t tajuk entri ni taip ‘Firefox 5.0.1 Review’ baru kena.huhuh..entri tamat di sini kerana untuk megurangkan bebelan aku yang demand,0rang wat suma tak kena.Macam k0 bagus ssangattt..XD

27

2011/08/10

WW #3

 cr:tumblr

tumblr_lozo3zllCh1qe49wpo1_500

2011/08/05

Muka Aku Macam Yoona SNSD??

Muka mak macam Y0ona  n0kk..jangan jeless..HAHAHAHAHAHAHAH gasak kau!4

 

1st:

cats''

Um0 : macam 24 tahun..auwww muda 1 tahun taww.. gyh21

Gen : M-1% , F-99% l0h, ada gen laki 1%?? gyh3

L0ok-a-like : 73% sikit ja..kal0 90% tu hebakk la jug0k..gyh26

Others : 60% macam Nam Gyuri, 51% Kim Jaekyung, 59% Gahi, 35% Cho Yujin gyh17

 

 

2nd:

mcm shind0ngggg!Macam Shind0ng!!! BAHAHAA!takpa2..Shind0ng p0n c0mel..HAHA adeh..saket per0t gelak teng0k result nih..

onigiri14

 

3rd:

At first glance, would be mistaken for Artists ~

0keh,bila bergabung 3 lak paling tak bleh blah tau apa ayat kat bawah 78% tu??

"At first glance, would be mistaken for Artists ~ "

NGAHAHAHAHAHAA.Kal0 d0k betiga kita macam retis yer sepapats2 k0oooo~~cz12

Kal0 tak d0k betiga masing2 muka kebanyakan ja.. HAHAH QQ_4622

 

update:haha aku ingat aku dah taruk link dia.Tel0pa up0nyo~~ meh pakat2 try kat sini meh…

푸딩 – 얼굴인식

hwaiting!

2011/08/04

Super Junior – Mr. Simple Mv

cr:SMTOWN

 

225

2011/08/03

Wordless Wednesday #2

cr : tumblr <3

 tumblr_ljn1r641Qh1qel5soo1_500

tumblr_lp6x7fNTq71qzkfbpo1_500 tumblr_lp9v2iFdg21qeh9qto1_500

2011/08/01

Semangat Kottt~

Gila awal aku p0st entri!pecah rek0d bl0g besawang kesayangan nih.thiii~ em..apa2 p0n sebel0m tu,selamat mengerjakan ibadah puasa semua! dah tebayang dah ni aku macam lipas kudung dalam lagi 3-4 ari yang bakal tiba nih.Tekej0r sana tekej0r sini pul0n wat bisnes ramadhan+raya dengan mak aku.Tid0 depan 0ven la jawabnya macam selalu2 dah tu..tak pun dalam l0ngg0k kain baju raya 0rang..anak tukang jahit la katakan.. Good girl

0k,habis dah bab kesibukan yang bakal melanda tu.heh..Skang ni nak cite pasal penangan dari teng0k drawing tablet Ilham Sensei!haha...

ARGHHHH....terus hilang semangat nak d0odle balik Starlight M0onlight aku tu....dan2 ja rasa d0odle dengan Illustrator tersangatlah susahnya..depressed..1st teng0k drawing tablet tu semalam semangat tahik kucen p0n hilang entah ke mana..*semangat tahik kucen ni ialah sembangat membara-bara ye kawan2..ni style kami sepupu sepapat sepipit menggambarkan betapa dasyatnya semangat yang tiba2 ja muncul*

HAHAHAH..entah hapa2 ja..apa kena mengena dengan tahik kucen aku p0n tak tau..semua veng0ngg tahap 0t0men.h0h0h~

Aku 2-3 ari lepas wat d0odle Hyosung dari kumpulan Secret tu..nak men’d0odle part baby kingk0ng dance lam lagu Starlight M0onlight tuuuu...sapa tau tarian tu angkat tangan! :D dah d0odle abes dah tinggal nak c0l0r ja.Alih2 aku tepadam f0lder yang aku simpan d0odle tuhh!sadisssss… 4..pastu teng0k lak betapa senangnya Sensei aku men’d0odle guna drawing tablet dia dan2 ja rasa ish2...macam tak sangg0p ja aku nak wat lagi sekali d0odle baby kingk0ng dance tu.HAHA yang teruk2 ni apa kes?buat macam wajib kena d0odle jugak2 apa kahei nyerrr...haishh.. =___='

Tapi tiba2 lepas makan malam tadi..tiba2 nihhh..semangat tahik kucen meresap lam badan terasa nak celen diri sendiri wat lagi sekali d0odle tu.D0k tebayang kal0 d0odle c0mel2 pastu taruk kat tumblr 0rang rebl0g berat0s riban..auwwwww~~ perasan tak hengattt!

Cakap banyak takm0..dah belambak2 dah aku merapik kat atas tu.Lepas ni dah tak payah update bl0g sebulan.Entri ni dah cukup untuk bekalan sampai abes puasa k0t..ekeke ..sudah2..b0pe banyak peaktaan ‘dah’  tapi tamat idak ler jug0k entrinya..HAHA apa2 p0n j0m teng0k hasil d0odle dari sembangatt tahik kucen yang membuak-buak nih.

 

catsM

wat cincai2 ja..cukup lemah part nih..

 

secret HYOSUNGn

tadaaaaaa!part c0l0r meng’c0l0r memang part paling pebrettt ^^

tapi yang bawah ni lagi la my pebrett part!

 

hyosung

 

..nae mameun syarallarara..(syarallarara)..cewah nyanyi sikitt.. :D

 

Gif picture! mul0t,id0ng ngan mata takdak.Renyah nak wat.Tar0k eyelash n blusher dah.HAHA pemalass.. Semangat apa tah tapi malas tak abes2.. (–,-) tapi kan,nampak kelak0 lak kaki dia ye dak?macam d0k menari twis ja gaya..ngahahhh~

 

-ENTRI TAMAT-

byebye