Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/09/28

WW #5

 

GIANT PEPERO

giant pepero' 2011-09-03 19.25.04

2011/09/25

Somel Tak Sayerr??

Tajuk awal2 dah tak bleh blah.Tajuk propa.Hahah.Em..niat di hati nak mend0odle muka aku sendiri sen0nyer tapi tejumpa gamb0 Heliza plak dah time d0k cari2 backgr0und.Comel la pul0k nampak dia p0sing.Dari gamb0 aku yang p0sing kejung ja tu.Nak tiru lukis balik p0n tak sembangat teng0k.Pastu terus delete lak tuh muka aku tu.Lukis dah separuh dah.HAHA ngek tahap lempang T__T

 

heliza helmi

 

Tadaaaaa!!hasilnya?gaya p0sing ja still macam Heliza tapi muka,shawl n baju dia dah lari berbatu batu.HAHA. Takpa la..janji s0mel ye dak?keh2..aku ni kal0 sembangat taik kucen meresap pejam mata p0n dah bleh siap lukis ha..cz12

cewahhh..cakap mau dasyattt.cz01

2011/09/21

Pink Diary

Tengah teruja baru tau camn0 nak screencap lam enset.Cian..(≖‿≖’) tu p0n sebab aku tetekan macam na tah pastu tetiba dia bunyi ‘chekitttt!’ Haha kelas n0ks bunyik camera enset aku :D

Pastu terus ja ku0 n0tis gamb0 tu dah save kat file.Amenda??heran..heran..apa aku dah tekan h0hh?ni lah akibatnya bila 0rang guna enset canggeh manggeh aku p0n nak guna gak.

Canggeh keww enset k0...200 ..24jam asek tanya Sensei itu ini.Sampai dia p0n kepeningan sebab semua benda aku nak tau serentak n segera lagi pantas.Zasss! macam tu ha..last2 skang nih main taram ja guna.Aritu teng0k Sensei wat screencap.Tapi dia cakap dah lup0 camn0.Ish..ish..Sensei banyak makan sangat tu beterab0q ja mem0ry dia... 179 ..Seb baik anak murid lem ni tetekan s0mething kat enset tu.Terus ingat balik kes cara2 nak screencap lam enset.Pastu pa lagi..incek gugel aku kasi redah laaa..kan s0nang tanya incek gugel..hapa daaa..yang tau d0k kal0t nak s0al 0rang macam2.S0al ja kat incek gugel.Dia dah pesan kat aku ritu ada apa2 tanya ja dia.ha..tediaa..tipu.

Jujumm nen0k diary yang aku tengah guna lam enset aku skang.Sempena takdak apa nak di hapdetkan ni t0pik ni p0n jadi k0je.Haha..tetiba rasa cam bemakna sikit entrinyerr..ceceh

 

Pink Diary aka 粉粉手机日记本

SC20110919-171419 SC20110919-171451 SC20110919-171501

Bleh tar0k paswed.S0,bleh la wat ketupat sakan lam tu.lol.Tak bleh tahan tu,ic0n bill tuuu 0ink!0ink! pfftt~

 

 

SC20110919-200125 SC20110919-200138 SC20110919-200149

SC20110919-200208 SC20110919-201631 SC20110919-200327

Ni skins untuk Text Diary.Gamb0 p0n bleh taruk.Teng0k yang c0nt0h aku type tu.Nak kab0 yang enset aku bleh type tulisan K0rea sen0nyer..terasa seperti berada di K0rea seketika.Auww~~beramb0s cepatt

 

 

SC20110921-153325 SC20110919-201446

Ni kal0 nak view diary yang kita dah wat.S0manggg~

 

 

SC20110919-202719 SC20110919-202834

V0ice Diary & Vide0 Diary.Kal0 ku0 ber0nggeng salu lupa nak guna benda nih (⇀‸↼‶)

 

 

SC20110919-203641 SC20110919-203050  SC20110919-203016

Paint Diary.

 

 

SC20110919-201657 SC20110919-201733 SC20110919-201754

SC20110921-142813  SC20110919-201935 SC20110919-202026

SC20110919-202051 SC20110919-202114

SC20110919-202122 SC20110919-202301

0thers..

- Bill (bleh la tau b0pe banyak dah kita melingk0pkan duit kan..)

- Reminder

- To-d0 Plan

- Peri0d Calculate (bleh teng0k n0rmal ke id0k kitaran haid)

- BMI (check berat badan sesuai dengan ketinggian ka dak)

- Measurement (berat,panjang,area,v0lume,suhu.c0nt0h kal0 ukuran untuk panjang,start dari kil0meter sampai la ke miles haukehh..)

 

Tediennnn gila vavun rajin d0k review benda alah nih.183 ..hahahah.Nak kab0 kata sy0k diary ni bukan pa..eheh..salu kal0 applicati0n pree kan ampeh2 ja functi0n dia.Pink Diary ni hebakk 0keh kal0 lam kateg0ri pree tu..Pakat2 d0nl0d kaihhhhh!

79 Review pree dari shayerr untuk XiaoXiaoTu.Com

p/s:d0nl0d dari Market senang.Direct ja..