Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2011/09/25

Somel Tak Sayerr??

Tajuk awal2 dah tak bleh blah.Tajuk propa.Hahah.Em..niat di hati nak mend0odle muka aku sendiri sen0nyer tapi tejumpa gamb0 Heliza plak dah time d0k cari2 backgr0und.Comel la pul0k nampak dia p0sing.Dari gamb0 aku yang p0sing kejung ja tu.Nak tiru lukis balik p0n tak sembangat teng0k.Pastu terus delete lak tuh muka aku tu.Lukis dah separuh dah.HAHA ngek tahap lempang T__T

 

heliza helmi

 

Tadaaaaa!!hasilnya?gaya p0sing ja still macam Heliza tapi muka,shawl n baju dia dah lari berbatu batu.HAHA. Takpa la..janji s0mel ye dak?keh2..aku ni kal0 sembangat taik kucen meresap pejam mata p0n dah bleh siap lukis ha..cz12

cewahhh..cakap mau dasyattt.cz01

3 comments:

Mama Gee said...

chomel...
blog ni pun chomel sgt :)

huzai said...

ekeke..makaceh mama gee (^.^)

Mia Asmira said...

Kak huzai, saya terpegun dengan bakat kat huzai... idea yg fresh.. blog yg cantik.. kat huzai ada meng-edit blog ke? sata xkisah harga brapa pun :) asmira _amimas@yahoo.com.my (email saye)