Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/01/09

PhotoWonder

Y0huu~ mogu27 ..dah 3-4 ari d0k nak hapdet bel0g tapi tak jadi2.Harini ku gagahi juga merajinkan jari jemari ku untuk menghapdet.Cewahhh..macam kenal ja ayat skema camnih.huhuk~

Kunun bajet buat macam 0rang paksa hapdet la?bel0g glemer 0rang tenanti nanti? onigiri4 ..

Heheh..App apa ni kengkawann??ni untuk kanak2 rebina plastik macam aku ni sesuai la..kadang2 tu mai sheikhh malas nak buka lappy bleh la guna app ph0t0 tak b0pe nak w0nder sangat ni dalam Selemiah Sam.0k la jug0k app ni ye dak dari tak bleh nak jadi plastik langsung kan..ahaa..hakss..31..

 

 

 

PHOTOWONDER

 

Ha..see..see..gl0w gilas mukess..tak payah guna p0t0s0p p0n takat edit ciput2 macam ni.Hiiii~

 

 

Gamb0 number 3 penuh nur cahyerr..rabbit-emoticon-013 ..hehe..ada banyak efek lagi tapi tak larat nak screencap sebab dah naik lemau d0k screencap Pink Diary.Bleh camtu?haha.Bila plak tah nak p0st pasal Pink Diary yang w0jah baru tu..had0i peyegan tahap maksima!

Seterusnya...

 

...bleh buang jerawetss..teng0k,taik lalat p0n aku buang.Nampak law0k lak takdak taik lalat laser tu.thihii~ Lain2 functi0n yang ada aku karang kat bawah sinun.Banyak functi0n dia.Yang penting F.R.E.E. haha bebal0i n0kss..

 

*update

L0pa lak aku ada amek gamb0 n d0k try edit ritu dengan PhotoWonder ni.hih..aku salu guna efek Autumn ngan Vignette jeww.. :D paling banyak Autumn la sebab nampak mcm s0ft ja s0sana dia..

 

Autumn

2011-10-06 17_wonder(1) 2011-12-28 19_wonder

 

Vignette

2011-10-03 14_wonder 2011-12-09 20_wonder

 

 

Ada 4 menu :-

h_01EDIT:-

# C0llages, Vignette, Flip & R0tate, Cr0p, Brightness, C0ntrast, Sharpen.

h_02BEAUTIFICATION:-

# Slim (ejas bentuk muka/badan dll.), Larger Eye, Anti-acne, Better Skin, Partial White, Blusher, Red Eye.

h_03 EFFECTS:-

# Autumn, Blue Tone, Lomo, Time Travel, 0cean, Spray, M0n0chr0mat0r, Sweety, Sunny, R0mantic, Gray, S0ften, Sketch, Retr0, C0l0r.

h_04 DECORATIONS:-

# Access0ry, Prank, Text, Bubble, Lace Frame, N0rmal Frame.

 

Nak teng0k c0nt0h mata bes0 n muka slim?masuk ler ke website nyerr punn.. http://www.jingling.cn/

 

ok!

 

.

.

.

6 comments:

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

ok i suke cangat yg lomo tuh..muah!

huzai said...

muahhh! :D

yanasensei said...

Awww better skin. I loikeeee. Haha nnti nk wt la Review cmni gak pastu buh link blog ampa haha

huzai said...

silakan..haha.telebih better kalah bl0om p0t0skep :D

suzie rahman said...

cntik model d ats.hihi

huzai said...

m0del kat b0x k0men ka kat entri? haha =P