Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/02/16

Doodle #2

Ha...dia mai dah semangatttt...selang 1 ari mai dOodle lain pulak..jaga la pasni hujan d0odle kat bl0g ni nanti. Pehhhh..ayat last tu macam nak undang lempang kat diri sendiri.HAHA.D0odle kat bawah ni namanya Elegan+Sexy(?)+Cute.Pakai tudung dah s0pan dah tapi p0sing cenggini plak kan..huhiihiii~ part hidung jangan d0k tegur.Hahaha.Aku memang failed part hidung.Teng0k tut0rial b0pe ribu kali p0n taktao la..tetap ja lemah nak lukis part ni (´ヘ`;)

 

elegant keww

 

 

 

P/S: halamak..aku punya bl0g setting memang tak bleh drag/right click h0hh..bleh left click ja ye dak?HAHA.Jadi kecik la gamb0..tak bes0..ampehhhh.Kal0 cenggini kena upl0ad kat ph0t0bucket la baru bleh bes0ooo.

 

 

Klik sini untuk gamb0 bes0 punyerrr :

http://i1259.photobucket.com/albums/ii545/HuzaiArshad/DOODLES/elegantkeww.png

http://i1259.photobucket.com/albums/ii545/HuzaiArshad/DOODLES/photogirl.png

 

 

27

 

.

.

.

7 comments:

khatgrafik said...

Comelnye..
Dah macam retis dah.. :)

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
huzai said...

khatgrafik : kekeke..tima kacehh ^^

thepuffy: sankyuu dear~ ^^

Ardini Izzati said...

Mintak kebenaran nk guna doodle ni boleh tk? :)

huzai said...

Sila leww ardini.. ^^

izzati azman said...

mntak izin nak guna doodle awak :)

huzai said...

Izzati: blh2.. ^^