Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/02/29

WW #10

 

korean style la ni..keh..

 

Nak macam lain macam lain pulak yang jadi.Do0dle ni melalui  proses Liquify yang sangat banyak sampai shad0w kat belakang p0n dah terlari dah ha.. :D Malas dah haihhh..tak rajin dah nak buat.kui2~~

 

 

Donlod:

http://i1259.photobucket.com/albums/ii545/HuzaiArshad/DOODLES/peace.png

.

.

.

.

11 comments:

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

wewwittt..auw auw nanak jaket tu pehlisss ! :D

huzai said...

mai la amek kat umah.HAHA :P

yanasensei said...

xhabaq liquify pon xpa kottt. bkn org tau ponnn hahaha

huzai said...

biaq pi la..takdak bahan nak taip..haha sian dak?tapi siyes hampir 80% guna liquify utk dudel ni.najehh bet0i..mcm2 tak kena dengan dia

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

kena pi lahju2 supaya dapat jaket idaman HAHA. depa taktau liquify tu apa, satgi depa google lettew..ahaks

huzai said...

Syida: mai la punggah kal0 jumpa..haha

Cik Kumbang said...

lukih guna apa ni?
smart la huehuehue
siapakah model disebalik doodle ni?jeng3~
buleh buat tutor x mcm mn nak lukih mata hidung and mulut tu *hihi >_<

huzai said...

Cik kumbang: Macehh..gna illustrator dgn photoshop jeww...model xtau la main bedal ja tiru posing sapa2 ntah kat gugel.haha
Alahaiii...sy plg lemah part muka! Mkn msa 3-4jam dok godek bahagian muka ja.teknik dia hantam janji jadi ja.hahahah..nnt sy try buat teknik bg mudah sikit.dh ok nnt sy post entri naaaa

Cik Kumbang said...

owh lukih kat illustrator,then warna kat photoshop ka lagu mana? hehe
orait,maceh huehuehue :D

huzai said...

Jeyeahh lukis kat illustrator pastu warna kat photoshop.xpenah reti nk warna kat illustrator mcm mna :D

Cik Kumbang said...

owh orait2 :)
tapi suka kat part muka,nmpak cute :)