Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/02/11

Zaman Kegemilangan..(wtfood) –.-‘

Kalau dulu2,ni dah dikira paling terer superb tahap bajingan la bleh edit macam ni.Kau mampu nak cut muka kau letak kat muka retiss macam aku buat ni?? im a queen

haaa…lebih kurang macam tu la tahap kebanggaan yang ada dalam diri aku time 4-5 taun dahulu kala..hahaha abes muka budak2 kelas n sepapat aku jadi mangsa.Wal0p0n kaler kulit muka tak sama dengan badan tapi aku nampak artw0rk aku macam hebat gila ja.Eh,artw0rk?ha..gasaklah...20..

 

 

 

iclTempek muka atas gambar S.H.E  =D ..ce teka mana satu aku?Aku jadi Ella h0keh..yang nampak perut tu.Bila lagi nak tayang perut.Ngahahh~~ Dekna jadi Hebe n Leha gamb0 kanan skali jadi Selina.R0sak2~

 

 

Yang bawah2 ni kal0 tuan punya badan teng0k mau sumpah seranah aku 7 keturunanhuai xiao' ..

 

^LEHA^ 

Leha..0h Leha..muka kaler lain badan kaler lain.. XD

 

 

MIRA 

Mira cakap dia geli teng0k gamb0 dia yang nih.HAHAHH pai ..

 

 

ina

Yang ni member aku edit muka Dekna.Hai bu zu0..Aku edit muka Dekna jadi macam kat bawah ni

 

 

ina lee 

Ina Lee! Dekna sumpah seranah aku tak hengat time teng0k gamb0 ni.C0mel ja aku teng0k..hapa daaa... peace~

 

 

LIZA6

tea time Liz Lavigne.. HAHA.. ;p

 

 

Banyak lagi gamb0 law0k2 tapi dah tak had0 sebab pendrive yang time aku beli kena beratur pukul 6 pagi kat depan PC Depot tu dah hilang.Pukul 6 pagi h0kehh..sebab 10 orang terawal ja pendrive tu.Dulu2 kan mahal benda2 alah camnih.Ada PC Dep0t macam2 tu la baru nak murah.Tunggu sambil2 minum teh ais kat kedai mamak then lepas minum aku termuntah kuar balik suma teh ais tu.Haha pukul 6 pagi dah gasak teh ais sapa suruh...ni d0k cite suma ni wat gap0?haha

See you later

 

.

.

.

3 comments:

yanasensei said...

muka lawokkkk! hahhah liz lavinge tak tahan

huzai said...

kal0 dia tgk ni jeling maut la cheq dapat.haha

Noraim said...

gmbr yg avril tu mcm sesuai sikit. hihi.