Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/03/21

WW #13

.

.

Photobucket

.

.

.

2012/03/19

Doodle #7 – Miss RnR

Salammm! ada sapa2 tak macam perasan ‘eh,aku macam penah teng0k la d0odle yang minah ni lukis?’

Ya..macam penah teng0k la kan sebab aku cil0k gambo model RNRcollection.HAHA..itu sebab nama dOodle ni Miss RnR kan..hehek~ Mari ramai2 pakat beli skirt kat RnR.Lawa2 sumanya..*iklan swasta siket..

Macam best ja nampak model tu p0sing.Pa lagi..buat inspirasyi0nn la aku p0n..tapi aku ubah la dia punya shawl style lekat kat muka tu.Aku edit taruk inner.Besilang wa cakap sama lu..part handbag dengan nak lukis sampai nampak kaki tu aku takmau lukis.Malass la nak lukis full.hwaa..bila la nak lukis sampai kaki.Asek lukis sekerat ja.Btw, aku lupa nak lukis rantai leher dengan jam tangan (≖‿≖ ) dah save siap suma pastu dah off lappy, On balik taksat nak buat entri ni baru aku perasan macam ada yang kurang kat Miss RnR ni.Haishh..bukan nak rajin dah nak edit balik.Gasak kau lahh..tak payah nak ber-aksesori sangat (≧ω≦)

 

RnR Concept Girl

 

 

 

Donl0d:

http://i1259.photobucket.com/albums/ii545/HuzaiArshad/DOODLES/RNRcollection.png

.

.

.

.

2012/03/15

Pixlr-o-Matic

.

.

Pixlr-o-Matic

 

 

SC20120315-164500 SC20120315-165609

Opening & bahagian nak installed effects,frames & Overlays.

 

 

 

Cont0h effects.Aww..gamb0 yoyo’0w di situ.. :D

 

Effects : Peter, Josh, Aladin, Bob

 

 

Effects: Ramona, Tom, Salomon, gordon

 

 

 

Sangat banyak kalo aku nak scrcap.Tak rajin..haha.Nama dia punya effect,Overlay n frame macam2 jenis nama ada.Ada guna nama 0rang la..buah-buahan..alien la...

Sh0rt review suma function yang ada dalam  Pixlr-o-Matic ni:-

 

 

f_01 EFFECTS :-

- Default (25)

- Soft (11)

- Subtle (9)

- Too Old (6)

- Unicolor (9)

*Total = 60 styles

 

 

f_02 OVERLAYS :-

- Bokeh (11)

- Canvas (11)

- Chem Burn (11)

- Color Collection (10)

- Default (30)

- Firework (19)

- Flame (11)

- Leaking HD (15)

- Leaks (20)

- Light Paint (21)

- Neon (14)

- Paper (20)

- Retro Poster (13)

- Smoke (11)

- Space (40)

- Tie die (14)

-Vignette (15)

*Total = 286 styles.Ha..hamek kauu..

 

 

f_03 FRAMES :-

- Default (30)

- Film (12)

- Grunge (10)

- Ink (32)

- Patern (18)

- Ripped Paper (24)

- Rounded Corner (18)

- Squared (26)

- White Ripped (23)

*Total = 193 borders.Aku teng0k macam Photoscape p0n ada dah jenis2 b0rders dia ni

 

 

 

Jomlah pakat2 d0nlod kat GoOgle Play.Cewah..dah bukan Market dah.Baru ku tahu..sedddeh la kauu.KBAI.

 

.

.

.

.

2012/03/14

WW #12

.

.

.

DSC_0771

 

.

.

.

2012/03/07

Doodle #6 – Ribbon

kaler masam a.k.a malas nak tukaq banyak2 kaler :D

 

ribbon b S 5ribbon b S 1 ribbon b S 10 ribbon b S 3

ribbon b S 11  ribbon b S 7ribbon b S 6  ribbon b S 8

 ribbon b S 9  ribbon b S 2ribbon b S 4 ribbon b S 12

 

ribbon b 1 ribbon b 2 ribbon b 3 ribbon b 4 ribbon b 5  ribbon b 7  ribbon b 10  ribbon b 9ribbon b 6ribbon b 11 ribbon b 12ribbon b 8

.

.

.

WW #11

2012-03-03 22

4 hari berturut-turut buat pizza.Sebabnya?untuk megelakkan ker0sakan bahan mentah yang dibeli secara 0ver d0s.Kiranya hari ke 3-4 macam terpaksa la buat jugak pizza..HAHA @%t@$*^@#%$ (¬_¬)

.

.

.

.

2012/03/05

Doodle #5 – Lace Umbrella

 

lace umbrella 1 lace umbrella 2 lace umbrella 3 lace umbrella 4 lace umbrella 5 lace umbrella 6 lace umbrella 7 lace umbrella 8

 

 

14nm

.

.

.

.

2012/03/03

Lawa Tak Header Aku??

Hahaha..pasan! takpa,janji sy0k sebab dah bleh buat header bertukar gamb0 kal0 tekan F5.Tapi tu la..sat bet0i sat gel0ng.Refresh 2-3 kali baru nak berubah.Kal0 tak gel0ng refresh sekali  p0n dah jadi.haihh…gasak pi lah..

 

assdgf

bye2 header lama..keh2..

 

 

 

 

Untitled-1

Untitled-2

Haaaa….nindiaaa 2 header baru aku.Antara dua ni la kuaq kal0 refresh.Ada brann?? *bajet bagus

 

2

 

 

p/s: Refresh la kerap2 kal0 masuk bl0g aku.HAHA

.

.

.

.

2012/03/02

Doodle #4

 

tree 1 small tree 2 small tree 3 small tree 4 small  tree 7 small tree 5 small tree 6 small tree 8 small tree 9 small

cute tree 1 medium

cute tree small

cute tree small 1

cute tree small 2

cute tree small 3

 

tree 1 tree 2 tree 3

 

tree 4 tree 7 tree 5

 

tree 6 tree 8 tree 9