Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/03/01

Doodle #3

Basic ribbonezzz..nak guna untuk apa d0odle2 ni aku p0n taktau..HAHA.Sy0k tuko2 kaler sampai tak sedaq dah bepul0h kaler aku save.Dasyatt la pempuan ni kalo dia rajin XD.Betambah meriah la blog aku dengan benda w0na w0ni nihh (ΘεΘ) . . . yang penting aku dah macam rabun kaler dah buat sementara waktu (╯_╰) *takdak sapa suruh..* Pasni nak sketch ribb0n dari yang sederhana sampai la yang bekepak kepuk pulak dia punya layer.Cewahh..rajin hang n0hhh..baguihh2..hawat suka dengan riben miben pulekk nii..

 

 

Selamat Menjamu Mata . . .

ribbon_1 ribbon_2 ribbon_3 ribbon_4 ribbon_5 ribbon_6 ribbon_7 ribbon_8 ribbon_9 ribbon_10 ribbon_11 ribbon_12 ribbon_13 ribbon_14 ribbon_15 ribbon_16 ribbon_17 ribbon_18 ribbon_19 ribbon_20 ribbon_21 ribbon_22 ribbon_23 ribbon_24 ribbon_25 ribbon_26 ribbon_27 ribbon_28 ribbon_29 ribbon_30 ribbon_31

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ribbon_1 ribbon_2 ribbon_3 ribbon_4

ribbon_5 ribbon_6 ribbon_7 ribbon_8

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ribbon_9 ribbon_10 ribbon_11 ribbon_18ribbon_12 ribbon_13 ribbon_14 ribbon_15 ribbon_16 ribbon_17 

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ribbon_19 ribbon_20 ribbon_21 ribbon_22 ribbon_23 ribbon_24 ribbon_25 ribbon_26 ribbon_27 ribbon_28 ribbon_29 ribbon_30 ribbon_31 

 

 

http://s1259.photobucket.com/albums/ii545/HuzaiArshad/RIBBONS/

 

 

79

 

.

.

.

.

6 comments:

khatgrafik said...

Comel2 semuanya.. :)

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

bawak mai seketoi hihi

FarhanahAdzlan said...

sumer comel2..rasa cam nak amik spaya jadi real je..hehe=)

huzai said...

khatgrafik:heee~~tenkiu2

madeww:jaket p0n tak amek lagi.haha

farhanah:kui2..best kal0 dapat real banyak2 macam ni ye dak :D

May Eva Sofea said...

nak amik satu ? boleh kak ? ehe

huzai said...

b0lei saaangattt.2345610 ketul p0n bleh :D