Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/03/19

Doodle #7 – Miss RnR

Salammm! ada sapa2 tak macam perasan ‘eh,aku macam penah teng0k la d0odle yang minah ni lukis?’

Ya..macam penah teng0k la kan sebab aku cil0k gambo model RNRcollection.HAHA..itu sebab nama dOodle ni Miss RnR kan..hehek~ Mari ramai2 pakat beli skirt kat RnR.Lawa2 sumanya..*iklan swasta siket..

Macam best ja nampak model tu p0sing.Pa lagi..buat inspirasyi0nn la aku p0n..tapi aku ubah la dia punya shawl style lekat kat muka tu.Aku edit taruk inner.Besilang wa cakap sama lu..part handbag dengan nak lukis sampai nampak kaki tu aku takmau lukis.Malass la nak lukis full.hwaa..bila la nak lukis sampai kaki.Asek lukis sekerat ja.Btw, aku lupa nak lukis rantai leher dengan jam tangan (≖‿≖ ) dah save siap suma pastu dah off lappy, On balik taksat nak buat entri ni baru aku perasan macam ada yang kurang kat Miss RnR ni.Haishh..bukan nak rajin dah nak edit balik.Gasak kau lahh..tak payah nak ber-aksesori sangat (≧ω≦)

 

RnR Concept Girl

 

 

 

Donl0d:

http://i1259.photobucket.com/albums/ii545/HuzaiArshad/DOODLES/RNRcollection.png

.

.

.

.

4 comments:

lyana kamal said...

gojess, amek taw! heeee

huzai said...

amek jgn xamek :D

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

bila nk buat doodle cipaca pulak nih..haha gatai nk jgk :p

huzai said...

bg la gmbaq yg ada bau retis.meh cni nk doda.haha cam nk lempang ja sebot doodle 'doda'