Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/03/15

Pixlr-o-Matic

.

.

Pixlr-o-Matic

 

 

SC20120315-164500 SC20120315-165609

Opening & bahagian nak installed effects,frames & Overlays.

 

 

 

Cont0h effects.Aww..gamb0 yoyo’0w di situ.. :D

 

Effects : Peter, Josh, Aladin, Bob

 

 

Effects: Ramona, Tom, Salomon, gordon

 

 

 

Sangat banyak kalo aku nak scrcap.Tak rajin..haha.Nama dia punya effect,Overlay n frame macam2 jenis nama ada.Ada guna nama 0rang la..buah-buahan..alien la...

Sh0rt review suma function yang ada dalam  Pixlr-o-Matic ni:-

 

 

f_01 EFFECTS :-

- Default (25)

- Soft (11)

- Subtle (9)

- Too Old (6)

- Unicolor (9)

*Total = 60 styles

 

 

f_02 OVERLAYS :-

- Bokeh (11)

- Canvas (11)

- Chem Burn (11)

- Color Collection (10)

- Default (30)

- Firework (19)

- Flame (11)

- Leaking HD (15)

- Leaks (20)

- Light Paint (21)

- Neon (14)

- Paper (20)

- Retro Poster (13)

- Smoke (11)

- Space (40)

- Tie die (14)

-Vignette (15)

*Total = 286 styles.Ha..hamek kauu..

 

 

f_03 FRAMES :-

- Default (30)

- Film (12)

- Grunge (10)

- Ink (32)

- Patern (18)

- Ripped Paper (24)

- Rounded Corner (18)

- Squared (26)

- White Ripped (23)

*Total = 193 borders.Aku teng0k macam Photoscape p0n ada dah jenis2 b0rders dia ni

 

 

 

Jomlah pakat2 d0nlod kat GoOgle Play.Cewah..dah bukan Market dah.Baru ku tahu..sedddeh la kauu.KBAI.

 

.

.

.

.

2 comments:

yanasensei said...

Haha kami pon bru tau td google play. Ajis bgtau, kalo xbgtau xtau smpai ke sudah la. Wakaka. Nk dload gakss.

huzai said...

cian kat sensei dgn anak buah sensei ni.baru tau..hahaha.masuk market tetiba dia suruh accept gugel play.
ingatkan untuk apa la...upgrade sikit ja cheq ni jadi tak0t la nak klik.ngeheee~