Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/04/04

Ayam Warna Warni Punya Pasal..

.

.

Assalamualaikum..ini entri buang masa.NAHHH...awal2 dah kondem entri sendiri.

Ini citer yang sangat lawak bagi aku.Dah tu aku plak bajet hebat n perangai teruk gila time nih..16   ..

Mari aku mulakan citer! Aku, kazen aku Syida, dengan meber sorang lagi ni tinggal kat apartment ala studi0 style yang buka2 pintu terus nampak katil tu.Pastu masing2 ni pakat2 nak tidoq dah.Syida pi berus gigi,aku pulak d0k baring mengulor dalam selimut dah dengan member lagi sorang ni.

Tengah Syida berus gigi tiba2 sorang apek ni main redah ja buka pintu.Tak pinlock pintu umah anak2 dara nih...(-_-‘).Dia marah2 kami sebab dia cakap tahik ayam besepah atas pagar umah dia.Celah mana pulak la mai pagar umah..pintu gril kot maksud apek tu.

Untuk pengetahuan, kami 3orang membela anak ayam yang warna warni tu.QQ_2666 ..apek tu siap bawak 1 cebok air n curah dalam umah kami.Tanda protes dengan tahik ayam dari ayam2 yang kami bela.Yang Syida ni tengok ja air lalu tepi dia.Bilik air umah kami ni dekat dengan pintu masuk.Jadi apek tu dok beleter kat Syida la sebab dia yang paling dekat dengan apek tu.Pastu aku pon hangin dengan apek tu terus suruh Syida curah apek tu dengan air kumur dia yang tengah berus gigi tu.Dia pon apa lagi,terus kumur buang dalam cebok then buat macam aku suruh tu.KAKAKA gila keji buruk perangai aku..QQ_2904 ..lepas ja Syida curah aku terus marah lagi apek tu. Sambil aku dok tarik2 n kuis2 dengan kaki selimut aku tu aku cakap ke dia..

‘TU LA..MASUK LUMAH OLANG TAK BELAJAR BUKA PINTU!’

Pastu member lagi sorang tegur aku,

‘Eh?bukan masuk rumah orang tak bagi salam ke?’

Ho’oh kan?yala..itu kan apek..mana bleh suruh dia bagi salam so, aku tukar la peribahasa tu..HAHAH..

Emm...

...

...

Citer kat atas ni suma jadi dalam MIMPI ja..EHEHH..IHIHH..HUHUHUKK~~

Entri ni citer pasal mimpi semata-mata..Huahahaa! gyh3..Syida yang mimpi macam tu 2-3 hari lepas. Semalam baru dia citer kat aku.Gelak tak hengatt pasal part yang aku suruh dia curah air kumur mulut dia dengan part aku marah apek tu tak belajar buka pintu dalam pelat AhCai Johan.Entah hapa2 entah mimpi dia.Siap bela anak ayam warna warni bagai..umah plak dia cakap location tu macam kat KOREA.Haaa...ni meroyan nak ke Korea ka apa sampai mimpi umah pon dah kat Korea.Haha..yang member lagi sorang tu dia tak dapat kesan sapa dia.Keke..entah2 Ilham ka hapa yang lagi s0rang tu..kihkih~

Lawak dak?lawak gila kannn??tak lawak?kbai.HAHAH..kan aku dah mention awal2 ini entri buang masa..isi masa lapang yang sangat lapang hari ni..

 

 

Macam ni la kononnya kot umah kami yang ala2 studio style apartment tu..

good-studio 

 

Ni pulak anak2 ayam wona woni yang kami bela tahik besepah tu kan...

ayam warna warni pic-cr: Incek Gugel

HAHAHAH meluattttt ahh.Pasal mimpi pon nak bahankan.blank ..

.

.

.

.

2 comments:

yanasensei said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHA kami baca ni dok begelak beghenjut badan dah. hahah part suh buang ayaq kumuq tu lawokkk. keji tahap vavuness. hahah. bleh plak ada ayam kaler2.

huzai said...

memang keji jahanam punyalah..hahaha.
merepek sakan mimpi syida tuh