Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/04/11

WW #15

Nak ucapkaan TAH-NI-AH TO DEKNA & ABANG JAN!HAPPY WEDDING MY FREN~~57  walaupun macam dah terlambat nak up’kan kat sini tapi siyes lawa gilosss baju n makeup ang Dekna!hihii~~

.. 25 ..

423282_370177543016262_100000720574077_1115234_6408587_n

 

532750_370508456316504_100000720574077_1116027_409982762_n

Dia cakap baju ni dia pinjam kat duyung Langkawi.Wuahh..wuahh..

 

 

WW aku hari ni dah bukan wordless dah.Aiyoh~~

Rugi tak dapat poie majlis depa sebab anak sedara aku bertunang hari yang sama dengan kenduri depa. Huii~ 5 ..Dekna ni study kos architecture jugak.Abang Jan kira senior kami.Kos apa tah Abang Jan?AO?eh?amenda...aku pon tak hengat dah.HAHA..Dekna kelas p0n sama dengan aku..umah p0n sama.Bilik ja lain2.Haha..bayangkan...kat umah muka ni,kat kelas p0n jumpa muka ni jugak hari2.Semua budak pempuan kelas aku 6orang semuanya d0k 1 umah!riuh beb umah kami.Bergaduh,kawan..bergaduh..pastu baik balik.. ekeke..suka berpoya-poya kat kedai makan tak reti2 nak balik umah..exam duduk 1 meja ramai2 pastu ambik file seni0r then buka teng0k s0alan k0t ada yang sama dengan soalan kami pastu pakat2 tiru.Sporting gila baban lecturer.Erk..lecturer tu..em..kihkih..abaikan..

Tak boleh lupa part kami jadi spy untuk s0rang member umah ni.Pi skodeng boyapren dia d0k bersintan sintun dengan pempuan lain.Yang lawaknya aku naik motor dengan Dekna.Dah la takdak lesen dia tu, pendek plak tuh (err..hehehek =P ) bleh bayang dak kal0 orang yang b0nceng kat belakang tu tinggi dari 0rang yang bawak motor?orang belakang bleh teng0k pemandangan kat depan relaks ja takdak gangguan..HAHAHAHAH ad0ii...abes sk0deng pi lepak kat kedai mamak.Macam biasa aku minum ja kat kedai mamak.Keke..kat situ jadi kejadian tak di sangka2 dari member kepada sorang budak laki kelas aku ni.Mamat tu bukan student tapi rajin lepak dengan kami.Malas ahh nak cite..tapi di sebabkan dia abes kami suma pakat mesej diam2 sesama kami.Kawan baik dia tu p0n sekongkol pedajal dia.HAHAHAAHH..(gelak sungguh kau yer..)..tapi memang lawak tak hengatt la kes tu.Dekna sampai tak senang duduk.Ok, taknak citer apa yang jadi.Tamat.Thihiiii~~

..cucumber ..

 

 

Lagi sekali untuk Dekna & Abang Jan, tahniah! Semoga berkekalan selama2nya..amin...

 

.

byebye

.

.

6 comments:

ciksengeh :D said...

cantiknye baju die ..

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

santek ah purple pink duyung nih.. :D

huzai said...

cik sengih: kannn...mcm halta dolmat wooo..ekeke

huzai said...

syifasya: tula.xdak la nmpk masam.nmpk mcm ceria plak.suh cik liza buat pink pepel biru lah.dr tone lembut sampai ke tone cengei.hahhahahaha

lyana kamal said...

Gojess! <3

huzai said...

yesseuu!gojess xhengatt..salu tgk retis ja pakai kain mcm sisik2 tu.skali kwn sendiri pakai..*jaw drop* hahah