Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/05/13

Dah mula mencari bahan..

.

.

Eihh..eihh..cari bahan ka cari barang untuk melingkop fulus??hee hee~

Salam larut malam kepada sesapa yang singgah blog berhantu aku ketika ini..nak ceghita pasal barang2 merapu yang akan ku bawa terbang ke Kore-A nanti.Kehkeh..aku takdak bahan nak hapdet blog hampa tau ka??cz29 Kongsi pi lah ke’excited’tan aku ni..kongsi dengan mak aku kang kena dengaq dia beletiaq lagi pulak.Mak aku marah sebab aku beli kasot ala2 2ne1 BigBang tu.HAHAH tuu..panjang nama kasot pon..jangan la marah i Pn.Jammy..dah lama i tak be’ranggi rangga tau.. sobss~~  Confused ..tadi lepas aku balik koje dia takdak la pulak bising2 macam semalam.Sebab dapat hadiah kot..

SELAMAT HARI IBU PUAN JAMMY!!! keke..terus lupa hangin dia kat aku ha.. :D

 

 

 

Ei ei ei ei ei ei ei~ 2ne1~~~~~ XD

..hao~~..

page Yang corak lace tu plastik untuk packaging pakaian dan pakaian tecik..hihik.

 

 

Ni baru order Part 1.Tuuu..jaga la..menyusul part 2,3,4...takpi Korea lagi duit melaboq abes dah kat sini.HAHA hapa daaa..ayah aku pulak tanya, aku nak pakai ka suaq kaler merah tu.HAHAH dia tak tiauuu..anak dia ni dok gedik lama dah nak try pakai suaq warna2 tu.Biru dengan ijo ja takdak size aku.Tidak aku taram dah suma kaler tuh.Dengan beg plastik untuk packing pakaian bagi comel2 pon nak beli jugokk.. gedikk..passport holder tu tak dapat yang polka dot kat dalam.Dapat kotak2 la pulekkk...tapi aku order kaler hot pink kot yang PU blah depan dia tu.Hmm.. gasak pi lah..comel jugak aih kaler baby pink pon.Ok.Mengantuk n mata macam dah kena sapu gam dah.Tak bleh nak buka.Kui2..

 

.cz09

.

.

5 comments:

ciksengeh :D said...

sungguh ka nak p koreaa ?

huzai said...

yoler....hihik.dok prepare la ni sikit2.pulon sembangatttt.haha

yanasensei said...

Pehhhhhhhh

Key Arshad said...

Kasuit tu skali pun xpenah pakai kuaq lg apa? haha..

huzai said...

memianggg..kasot ni habuan pijak tanah korea ja..ngaaaa