Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/06/20

Betoi La Tuuu....


Nahhhh hamekkk..aritu tenampak gambar pasal pempuan yang suka save suma benda kat desktop dalam Tumblr.Aku salah sorang dari kaum2 itu yg desktop semak tak hengatt donia..hahahh..suma pon aku donlod pi ke desktop.Pastu penyegan nak save ke dalam.Eh ke dalam?
Apa2 pon I leb Allen Walker.Kuikuii lari tajuk

Published with Blogger-droid v2.0.6

2012/06/14

Doodle #8 – Leopard Scarf

.

.

.

Salammm...! lama tak men-doOdle noksss..sekali doodle corak leopard abaq heanggg..kan ke trend skang ni leopard mepard ni.Aku pon nak jugak doodle aku pakai corak ni kan..hehekk..adiossss!

 

 

tumblr

 

 

14nm

.

.

.

.

2012/06/01

Mai Jenguk Sat Blog Somang Nihh..

.

.

Salammmm!!

Aku ni dengki tengok blog abang aku.Dok hapdet hari2 dia ponn kemain..tu, terang2 cakap kata dengki tuh. Dan2 la aku pon nak hapdet gak buang seketoi dua.HAHA.Semangat betoi dia hapdet..baaaguihhh..pollow la incek Keyyi kalo anda rajin..tak rajin takyah pollow.Bukan best belog dia.AHAKSS lebiuss incek Keyyi~

Takdak benda nak ceghita senonyer ni..ceghita pasal kepci di kira terima la nooo..kui2..semalam kan..bajet nak makan kat kepci open air teww...ahkak Chipacha nak belanjerr.Sekali pi full la pulekk..last2 pi beli kat KFC Jetty pastu pi makan kat tepi longkang kat parking Pekan Rabu tu.Longkang bukan sebarang longkang tauu.Longkang hadap ke laut woo..hebat bukan?hahahh ciann..adjfgfdgjvnfg

ehh,p/s : Pekan Rabu Langkawi,bukan kat Loqstaqq naa.Longkang Pekan Rabu Loqstaq mau dok besila dekat dengan jalan raya kottt XD

 

 

2012-06-01 18.23.18

Muka gebu tak hengattt..

 

 

Snap sekeping ja.Sayang film wooo snap banyak2 pakai baju yang sama.Nak snap dengan Selemiah pon lupa pi dah dok kalot makan tak hengatt.Ni kalo mak aku tengok jari aku terkangkang angkat peace camtu kompom dia beletiaq.Pantang sungguh dia kalo aku buat tangan macam tu.Meluat tengok dia kata.HAHAHA Pn.Jammy nihhh..orang nak muda remaja pon tak bleh..

.

.

.

.