Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/07/21

4th Day @Seoul, Korea

.

Salam n Selamat Berpuasa suma!! dah start bako kek dah aku...seb baik iman tebal walopun bau kek dari pagi tadi tak sangga2 wonginyerrrrr! bau wangi kek plus bau hangit mixer.Hahahh aku rasa mixer aku akan jadi macam taun2 lepas.Hangit n lingkopwing.Tiap2 taun mesti nak kena beli baru.Bisnes sakan sungguh tiap kali bulan posa..ahak..hak....alhamdulillah la walaopun lambat lagi nak raya tapi sehari seblom start posa lagi dah ramai orang tempah nak cepat.

Hokehh kemonn bebehh ceghita pasal Seoul tak abeh lagi ni.Ngehihh~~ arini entri untuk hari ke-4 kat Seoul.Number pon dah 4 makanya memang takdak ong la ini number kat Seoul..ni hari jalan2 cari pasal namanya.HAHA.Hari ke-4 tiga2 orang depa abeh demam.Nurul dari hari ke-3 lagi dah demam teruk.Masuk hari ke-4 time pagi tu dia pening2 lalat lagi.Ilham dengan Syida disuruh berehat.Cewah ayat..kalo tak rehat tobat kena demam teruk.Syida lepas makan ubat memang pengsan tidoq dengan aman..haha.Tinggal la aku dengan Nurul dok potong2 tempat yang tak payah pi dalam ketas plen.Keke..

Jadinya, kuar pon dah agak lewat so kami plen nak ke Dongdaemun Market ja la..tambah tak ong malam tu sebab hojannn..terbang 15hengget beli payung.Huhuh~ Suma nampak tak menarik.Jalan2 area Doota dengan Migliore.Tu pon tak masuk dalam.Takdak mood suma..dok lepak2 kot luar ja..gambaq pon balik2 tempat yang sama.Kohkohkoh...

 

 

Migliore SeoulJenoh keras kat sini sebab nak tunggu bendera Korea betul2 dok elok :D

 

 Doota Seoul Begambaq dalam hujan renyai..

 

 

Doota SeoulReleks macam takdak hujan..hebakk..

 

 Doota Seoul

 

 

Black Sesame Rice CakeBeli Ddeok ni time ondaway nak ke Itaewon.Sedap!!

 

 

Doota SeoulBerebot hoii nak duduk atas kerusi ni.Seb baik turn aku takdak orang lain sebok nak betenggek kat tepi.Hee~

 

 Mr.Kebab,Itaewon SeoulMakan kat Mr. Kebab ja sebab kedai makan dah banyak tutop time nih

 

 

Mr.Kebab,Itaewon SeoulMamat Mr.Kebab.Syida nak snap gambaq dia yang konon tengah bizi buat keja tu.Alih2 dia posing pulak.Haha

 

 

Mr.Kebab,Itaewon SeoulManjeww2 dengan Nughull..nguah..nguahh..

 

 Mr.Kebab,Itaewon Seoul Macam biasa..tempat yang sama wajib 5-60 kali snap XD

 

DSC00784

 

 DSC00783

 

 

 Welkam To The Rainy Night Stories..

Pang!pangg! tajuk ceghita buat loya.Ngahahh..ceghita ni memula macam malang gila la malam tuh sebab tertinggal tren.Last station sampai ke Hangangjin ja.Padahal Beotigogae lepas tu ja.Adoi..tak guna betoi sistem auto ni.HAHA.Mamat Korea dalam gambaq kat bawah ni la yang banyak tolong.Kalo dia tak tolong pakai tidoq kat Subway la jawabnya..sobss..susah gila kot weiiii kalo ikot jalan.Aku dah perasan mamat ni dari kat Itaewon station lagi.Dah sampai Hangangjin Station aku dengan Syida masuk toilet.Pastu dia pon masuk jugak.Kuar dari toilet tengok dia dok tunggu kat tiang depan nak touch T-Money tu.Pastu dok cakap sesama kami hawat mamat ni.Lepas kami pon tikkk kad T-Money tu dia pon ikot sama.Rupanya dia dok tunggu kami panggil dia kot2 kami nak tanya jalan.Memang aku panggil la..HAHA gila tak panggil tanya jalan.Tobat tak reti nak balik.Dia tolong nak tahan teksi haghammm sebijik teksi pon takmo benti.Siap suruh kami pi dok jauh sikit dari dia kot2 teksi mau benti kan..mana...dengan2 dia teksi takmo amek.HAHAHAH lawokk..bad Korean dia kata.Takmo benti teksi2 tu.

Jaaaalaaannnn dan jaaaalllaaannn lagi dalam hujan sat lebat sat renyai..jaaalaaann sampai terlajak pulak simpang yang nak di tuju tu.Huhuiii.Tapi kami ni asek gelak ja sepanjang jalan malam tu.Macam orang tak susah hati sesat cari jalan balik langsung.Huahuaa~ memang pangai macam ni tak bleh nak ubah.Tanya la nama mamat ni..tapi balik2 Mesia tak ingat pi dah aku nama dia.Hye Cheong Jung?Hae Cheong Jeong?hahah gasak bagilah..janji bunyi sama.Mujur la dia pon 1 arah dengan kami.Kalo iphone dia tu tak mampos memang dah awal lagi la sampai rumah.Bateri takdak pulekkk..memang saja la tewww nak bagi sembang banyak.Dengan Syida la sebab Syida jalan dengan dia.HAHA.Tak ingat pukul bope jumpa jalan nak ke guesthouse tapi rasa macam dah dekat pukul 3pagi time Korea.Dah lah sampai lewat.Tak reti2 jugak nak tidoq cepat malam tu.Dok sembang merapu dengan Syida n Nurul.Topik sembang tu sangat K.O! HAHAHAHA

 

 

Beotigogae1st snap gambaq aku failed!hahah sebok dok dengaq orang sembang last2 orang tu snap aku tak perasan pon.Jadilah mata gatal gediks kat situ.Wuah..wuahh...

 

 

Beotigogae 2nd snap ok.Kekeke.. CHINGU YA~~ JEONGMAL KAMSAHAMNIDA!!

angel

.

.

.

No comments: