Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/07/22

5th & 6th Day+Last Day @ Seoul, Korea

.

Assalamualaikummmm! tetiba dah sampai entri last day dah kat Seoul.Ni memang speed kalah subway Korea nih.HAHAH.Senang banyak betoi buat entri cara orang malas macam aku nooo..

Ari ke-5 ni pi Namdaemun Market, KBS Station(lalu ja depan KBS ni..keke..) dengan Handel and Gretel Cafe.Cafe Yesung Super Junior punya tuuuuu..menyampah gila mak nokss pi cafe tuh.Dia punya fans tu macam hapa lagi tah..rupa masing2 macam bangga ja dok melekat bontot dalam cafe tu.Aritu besday adik si Yesung upanya..patot la fans pulon sangat.Kami ni bengang tahap otomen dah time tu.Tengok kita macam kita ni tak pakai baju.Kalah geng Ajumma kat subway kalo bleh tengok orang.Jeles la tu kami segak2 belaka.

WUAH..WUAH..baling sliper kaihhh! :D 26 ..habes ja minum terus blah.Padahal lepas bope minit kami blah tu Yesung dengan kumpulan T-ara sampai. Huhuhhuhuhh..tapi takdak rasa rugi pon sebab nyampah. HAHA.Aku memang dari awal memang nak cancel ja plen ke cafe tuh.Dahlah jauh 1 hal.Kuar exit tak kena lagi.Ni suma salah aku lewww..gayanya direction yang aku kupi pes dari gugel ke cafe tu memang jenis orang yang suka bejalan tahap nak pengsan kot.Exit 6 lagi baguihhh baq heanggg! dekat gila vavengg dengan KBS kottt... tapi tak ingat la pulak Station tu nama apa.20 takpa.. lepas ni tau dah la nak agak.Seblom pi kan buta Subway.Mana tau suma2 tu..huhuu..apa2 pon layan ja lah gambaq kat bawah2 ni..gambaq aku bajet comel pon sekali..harghh2...

 

 

2012-07-11 14.47.47 Bangun, mandi terus siap n kuar.Memang kembung macam ikan buntal la muka aku.Kembang 2x ganda (–,-)zzz

 

 

2012-07-11 14.48.10Lagi dan lagi tempat yang sama 5-60 kali snap :D

 

 

DSC00791Namdaemun Market.Kuar Exit 5 tak jumpa la gate beso kaler biru tepampang nama Namdaemun tu..

 

 

DSC00794Banyak gila klip rambot..getah ikat rambot..enset strap bagai.Suma handmade.Tapi masalahnya 1 pon aku tak bekenan.HAHA.Banyak sangat jadi rambang mata tak tau nak yang mana.Jadinya takyah beli senang ceghita.

 

 

DSC00799Dalam plastik besooo tu tshirt Korea.5 helai 20,000won.Ok la dari kedai sebelah tu 4 helai 20,000won ye dak..seb baik gagah jugak nak jalan sikit ke kedai sebelah.Malas dah nak cari banding2 banyak2 kedai.Tak larat jalan mak..

 

 

20120711_162756 

 

DSC00804 Ondaway ke KBS n Handel Gretel Cafe.Sampai kat area ni tetiba aku rasa sosana dia macam dalam ceghita Masked Rider?Kamen Rider?Macam Gaban pon aku rasa gak.HAHAHA bye.Imaginasi tinggi.Taktau la pasai pa aku rasa macam sosana dalam cegita tu masa 1st time jejak kat sini.Ekekek~

Confused ..

 

 

2012-07-11 17.31.18 Geng baru balik koje ramai dok main basketball kat sini dengan baju2 ofis tu.Segakkk..ngeeeee~~

 

 

2012-07-11 17.39.01

 

 

2012-07-11 17.49.38 Taktaulah mana entrance ke KBS ni.Snap gambaq sambil lalu ja sudah..tak berminat nak jengok lebih2.Huu~~

 

 

2012-07-11 17.56.08

 

 

2012-07-11 17.57.05 Nampak dah Handel and Gretel..sebelah KBS building ja.Kentot pon dengaq.Kohkohh..

 

 

DSC00840Dua orang madu yang sentiasa mesrerrr..nangeh kalo Yesung tengok.Terharu..Huahahah~ drfvjwejdxjds (–,-‘)

 

 

20120711_190830Boleh la..balik2 Ice Peach Tea jugak yang sedap.Ayaq Ilham telebih pisang.Ayaq aku pulak rasa macam rumput.HAHAH.Oreo Cheesecake sedap.Oreo ni ja la pon yang geng blogger rekemen betoi2 sedap.

 

 

DSC00842 Tak dapat la nak buat posing ‘Fasha nak sandarrr’ kat dinding tu..

 

 

DSC00867Balik singgah kat Cheonggyecheon Stream.Takdak apa2 menarik malam kami pi tu makanya takdak la lampu or tanglung wona wani berkeliaran..haha bahasa..begambaq ja la kat dinding wona woni..huhu..

 

 

----------------------------------------------------------------------------------------

 

LAST DAY! tak sabaq nak balik Langkawi hohoiiiii!!

Flight awal pagi jadi tak bleh nak beronggeng ke mana2 la seblom balik.Tak lena malam nak balik tu.Mandi pukol 2 pagi time Malaysia hoii..kat sana pukol 3 pagi dah.Pukul 5 pagi dah nak kena betolak ke Incheon Airport.Memang aku lena tak hengatt donia la jawabnya dalam flight.Weeeee!

 

 

DSC00877Ke Incheon Airport guna Jumbo Taxi.Suruh Ajumma tolong call.Kena bayo sorang RM50.Satu jam jugak la nak sampai kalo dari Happy Guest House.Gasak lahh.Gila kalo nak guna Subway.Tak sanggop la hakiuuuu! Luggage berat oiii..Beotigogae Station pon dah mengerikan dah tangga2 dia.Hahah.Dah lah berat badan makin turun.Tak mampu dah teman nak heret barang sarat2 camtu uii..

 

 

DSC00882

 

20120712_070800

 

20120712_064418

 

 

20120712_064853Bye2 Seoul~~ tinggalkan Korea dengan hati yang hepi n tak sabaq nak sampai umah.Ingatkan nak rasa berat hati buang sikit ka..hahahah takdak pon rasa macam tu..kuikui~

 

 

byebye .

.

.

2 comments:

٠•●♥ Syifasya Ramli ♥●•٠ said...

woittttt ghatib dalam flite i loikeee hahaha dok jenguk ja dri jauh tiap kali jaga..haha

huzai said...

HAHAHAH.tu baru tidoq lena betoi..ada yaksu pulak buat lapik tidoq lg ghatibb sakan la.kikiki..
seb baik minah korea yg dok kat sebelah