Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/07/05

Hi Seoul~~~

Annyeonggg!!entri sampai 2 sedass hamekk...haha mood gedik sudah berleluasa.Esok ja dah nak terbang ke Korea hoii..gyh21..tapi barang kemas tak abes lagi.Adeh..Bukan banyak pon yang nak kemas tu tapi masalah dalaman ni mengganggu.MALAS.Semalam dah kemas tutop zip dah *walopun ada lagi baju yang tengah sidai tak kering blom simpan –_-‘* tetiba mak aku tengok pulak time aku dok mengemas tuhh.Kena punggah pulakkk...kemas apa jenis nih..haha ayat Puan Jammy.Kena susun macam dia suruh la satgi ni..

Lagi satu penyakit kalo nak kemana mana yang makan masa lebih dari 2 hari, mesti hari sebelum nak pi tu baru tegedik gedik nak kutip barang n kemas.Tabiat tak guna sedett betoi la..saja best kot nak kalot2 pastu dah sampai nanti buka beg mula la cari tu takdak cari ni takdak.

Jadual bawah ni dari warna comel dah jadi tak somang tak sweet dah sebab printer aku ada kaler biru kuning ja.Hahah.Gasak...

 

 

2012-07-05 16.31.02Hari 1st agak padat note.Almaklumlah dok rasa risau sangat kan..abeh benda besaq kuman pon nak tulis. Lepas dah faham tu jadual seterusnya takdaklah padat mampat macam ni.Keh..kena la buat jadual untuk gadis2 semasa 4orang nih..hahakss..sebab?sebabnya suma otak pelupa.HAHAHH =P tak buat macam ni kang tak pasal2 ada tempat yang tak sampai nanti.Rugi mampohh hohh…

 

 

SS_qi

Antara aksesori gediks yang paling pebret nak pakai nanti.Keke..

 

 

Lagi satu kelegaan yang amat sebab dapat tiket flight mughohh dari Langkawi ke Keyel.Disebabkan beza dengan tren untuk tiket dari LGK-KL/KL-LGK sangat sikit bezanya maka tak pikir panjang dah terus taram book kemarin.Yang best tu tiket KL-LGK awal lagi dah book.Hawat la baru kemarin dia nak bagi murah yang nak pi keyel ni.Seb baik aku tak beli tiket tren lagi kemarin.Dok rasa nak check tiket flight dulu.Hahh.. memianggg nasib baik la heanggg mek oii.. :D pehh..dahlah tak penah naik flight.Sekali naik...bekali kali hohh.. Kuikui..dah2 nak pi simpan barang kecik2 pulak nuhh :D

 

Bubye!!

seoul

 

14nm

.

.

.

2 comments:

lyana kamal said...

Nak ikot! XD

huzai said...

Next year jom!nk bwk rombongan cek kiah lain lak.haha