Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/08/31

Doodle #9 – Engagement

Salam yawwww~~~~ tajuk doodle poyo.Haha..sana sini sebok orang pakat bertunang.Jadinya aku pon nak doodle gegurl dalam persalinan tunang munang gak.Ehehh..macam lawa pulak tema kaler ni.Nak chuppp bleh?? haha galak..padahal nanti mesti sebok tu sebok ni kompom kaler ke mana tema ke mana.Pi kedai kain pastu tengok warna lain rambang mata pastu pi mai pi mai dalam kedai taktau nak kaler apa.Last2 suruh orang lain yang pilih tamat ceghita.HAHA..doodle kat bawah ni dah macam muka sapa tah?rasa macam penah tengok orang muka macam ni :D

p/s: kalo nak doodle yang size besoooo punyooo sila tengok link kat last entri naaa..

 

 

 

doodle baju tunang _ blog

 

Big size doodle:

http://i1259.photobucket.com/albums/ii545/HuzaiArshad/DOODLES/engagement.png

.

.

.

.

4 comments:

IFA Athirah said...

ni npe cntik sgt ni? ^_^

huzai said...

ekeke..makaceh..berangan nak mcm ni.. :D

Lynn Damya said...

wah, cm muka wawa zainal lak, haha

huzai said...

Ahahah pom boleiiii