Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/08/28

Random Raya 2012

Selamat selamat hari rayaaaa~~~ baru nak hapdet blog nenek nih.Bukan senang nak pilih gambaq yang beriban tu.Gambaq yang nak ok tu cipot ja pon plus tempat yang sama suma gambaq.HAHA apadiaaa laaa.. pastu pi beraya kat Gurun SP..dari sini terusss pi Sik pulokkk.Dah tak snap gambaq dah sebab dah nek lemau memasing.Dari pagi sampai malam jalan sana sini.

 

raya1 我的家人… 爱爱爱爱爱你们! hihih~ ♥ ♥ ♥

 

page4

 

page3 Raya kat Pendang umah abang yang sulong.Banyak anak dara sini.. :D

 

1203595 Nak jugakkk..hihih.

 

2012-08-20 11.29.28 Amrina Rashada is ♥  ^^

 

singlebutnotavailable_haha Tadaaaaa! geng2 bujangannn..geng hat baris bawah tu dah nak annyeonggg dah sorang nanti..ekeke~

 

syifasyaSambot sebeday Syifasya.Tima kaceh to Hasif menyeponcer kek.Hamekk suma jenis kek kami bedal :D  Surprise besday party la konon2 ni..last2 kami yang ketaq lebih.Time tunggu dia kuaq dari bilik suma pakat nebes ja..sapa ja yang lintas depan pintu kami rasa tekejut.Hahahah lawok..tejenguk jenguk memasing kot tingkap luar tu.Bila la ahkak Chipacha ni nak abes besiap XD paling lawak bila dia dok cari tuan ceponcer kek tu.Merata cerok dia cari.Siap tanya dok hotel mana.Hahaha..adoii..makan sampai kenyang2 pastu kuaq berjimba kat Pantai Cenang.Pi pon memalam..tak nampak donia la jawab dia..

 

qi

Pis pis pis~~

 

20120822_005145_3 Key Ge | Haziq | Me | Ilham | Syifasya

 

20120822_010104 Iklan Vitagen+ubat gigi+poke kepok tengah larut malam at Cenang Beach.Hahahh

 

page1Kembali ke normal.Senyum tekepit.

 

 

2012-08-22 18.38Hari raya yang seterusnya with Ilham ahkak Liz n Chipacha..tapi aku tetap ja baju yang sama.Cian..selai ja baju raya.Ni pon bejenuh kena paksa pakai baju raya.Suh depa mai pakai baju raya alih2 aku pulak yang malas nak pakai.Haha burok pangai..baju depa glam2 hoii...suma segak somang sweet mweet n cantik2 belaka depa.Ilham paling glam sebab baju Jovian Mandagie Mandagos..haha.. ♥ ~~

 

page2Dan lagi abang aku mencelah nama dia dengan aweks :D

 

2012-08-22 18.50 Dua orang mak2 yang mintak di snap gambaq mereka akibat dah jemu plus meluat tengok asek anak2 ja begambaq sakan.Haha..sabo ajo laaaa dengan anak2 anda nih..

 

2012-08-22 18 Classica d’Amour..haha rasa klasik gambaq ni awat tah..ujan tengah lebat tu hoii..lencun abeh kain.

 

2012-08-22 18.53Gebu baq heangggg kalo dok depan pintu umah aku nih.Bleh pi buat opera cina seround dua.

 

 

 2012-08-18 14'

Akhir kata dari tuan belog, Samat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin..tuan belog pon spam gambaq ja banyak dari berkata kata.Banyak berkata kata nanti kang banyak pulak yang aku merapik merapu taip.Bukan taktau jenis cakap ok seminit dua ja.Selebihnya merapu.HAHA bubyeeee!

.

.

.

2 comments:

IlhamLiyana said...

Paling glam la sangattt haha baju jovian mandagie apa tu baju cikjah mandagie ada laaaa. Tak mampu pakai baju jovian mandagie mandagos noksss. Wakaka.

huzai said...

hahaha cikjah mandagie pon kelass noksss..simple tp somanggg!