Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/10/15

Adam’s & Hawa

Salam~~~ tajuk entri dah macam drama Adam & Hawa aihhh...tapi Adam aku kena tambah ‘s’ kat ujong sebab kembo..

53

 

2-3 ari lepas sempat balik Pendang *cewahh bunyi macam aku asal Pendang ja..haha..* Balik jenguk 3 ketoi anak buah aku.Tambah2 Hawa la yang paling kami nak nenok sangat! Homai...tecikkk~~~ aku tak reti dukung baby2 baru lahir nih.Rasa macam depa sakit ja dengan cara dukungan aku tu.Pastu tangan aku mula la nak jadi tough punya tahan.Haha..

Jangan tak tiauuuu naaaa...berebut memasing pak sedara mak sedara nak boh nama ke Hawa.Nama Hawa kat depan tu memang sejak azali lagi memang dah kompom.

Kakaka pulon tauuuu...22..

Sebab abang yang kembo tu nama Adam Amzar dengan Adam Amsyar so memang sejak azali *lagi sekali mention* memang dah kompom kalo dapat baby girl meeeemanggg nak letak nama Hawa kat depan.Untuk 2 ketoi lagi nama kat belakang tu last2 pilih nama yang Andak n Pakngah Keyi depa calonkan iaitewww... Marissa Zahra.Jadinya Hawa Marissa Zahra bt Muhammad Zaimi..kemain kau nama..glem2 saja depa..haha. Zaman skang ni kalo tak 3 ketoi nama tak sah..sebab macam sedap ja kalo ada 3 ketoi tu kan..Hihih~

 

 

pageTah-ni-ahh ke hampa bedua naaa..jeles mak nokss nama mak cadang kena tendang mentah2 dengan juri  :D

 

 

Adam's & HawaGambaq random time pi aritu.Omo 0moooo~~ bukak mata luas sungguh Hawa ni.Geram!

 

 

Ateh Chipaca pon adeww.Nuhhh..The Adam’s baguihh ja dok dengan Wan Chat n Maktok Jammy..sampai air mineral Maktok Jammy bawak pon depa cakap sedap.Baik punya bodek.HAHAHH.. Adoi..macam2..guna lappy toksah cakap la.Jangan harap sapa nak tumpang pon depa tak bagi.Kalo tak bleh lappy, Sely Sam aku pon jadi..sampai tenganga meleleh air liur depa pulon main game.Siap request ke Pakngah Keyi nak balik raya haji nanti beli PS2.WAHAHAHH..tanya lagi kann Pakngah ponnnn..hamekk..mujoq PS2 naa...ma PS3 ka..Nintendo ka..

BOTAK Pakngah depa.Haha..Faint ..

 

 

 

byebye

.

.

.