Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/11/22

Liz Ramli Wedding #1

Assalamualaikum..tudiaqq..kenduri my kazen dah lepas balik sana pulau dah baru nak buat entri.Gambaq banyak sangat pening nak pilih.Masalah dia gambaq orang yang tak kawen yang banyak.Syok sungguh snap gambaq sendiri mengabaikan pengantin.HAHAH..takdalah..pengantin bizi.Kami The Sepapats ni mengalah ja la..bagi orang lain pulak yang posing dengan depa.Kekeke..pastu kan, moment yang sepatutnya snap bleh pulak kami tak snap..kalot apa tah memasing.. XD apa2 pon TAH-NI-AH GONGXI2 CHUKHA HAE to you my lovely sepapat Liz Ramli!Incek Asrol too~~ Wife anda cantik sangat.Jaga dia elok2 naa..kalo Ahkak Liz ketegaq tu jentik bagi kening dia.Kehh.. =P

 

 

akad nikah Liz Ramli_Asrol AliSama cantik sama padan! ^3^ Ahkak Liz dengan Incek Somi, Asrol lepas dah sah bergelar somi isteri. Cewahh..giteww..

 

552181_482830415082358_740288716_nGambaq tengah besiap dari camera hebak.Kidnap 1 keping Abang Suhkry naaa.. ^^

 

Untuk pengetahuan, baju akad nikah di design n dijahit  sendiri oleh Mama Ahkak Liz yerr..dari kepala hinggalah ke ujong kaki.Pelamin by my Maksu Salina, Maksu Fiza and da geng.Simple n nice! Inai pulak dilukis by Me.Haa..nak jugak nempek.Kui2..boleh dikatakan suma buat sendiri tiawww adik badik nih.Al maklum la..adik badik kami ni suma terrraaaa belaka.HAHAKK pengakuan apakah ini..aku lukis inai tu pukol 5 pagi ampa tau kaaa..orang lain suma dah tidoq lena tinggai aku dengan Ahkak Liz ja dok bejegeii lagi..part mekap pulak haa..mekap memang tak la adik badik nih.Memasing pon terer pakai eyeliner ja.Sensei Ilham ja la terraa sedow meidoww..untuk malam akad nikah ni mekap from FF Studio by Rayyan Al Hafis.Mekap depa cantik2..ayu ja muka pengantin.Pendek kata memang puaihh hati la oiii..sosana butik pon sangat best selesa n friendly.. ^3^

Okeh betehh...tibalah masanya untuk uols bebulu mata tengok gambaq2 aku yang syok sendiri plus kontrol ayu yang berjaya di snap.

 

 

Huzai Arshad Liz Ramli

wedding my kazenBella, Syifasya, Ilham, Me n Nana.Duduk atas katil tu dari kiri Mashi, Liz n Ain.

wedding my kazen Tangan aku tu macam dok garu pasai pa.. =.=

Liz Ramli solemnization ceremony Ni baru sebahagian dari The Sepapats yang dapat datang..we ols the spapats ramai gegurlss..nak ngorat? suma dah berpunya..HAHAH

IMG_0169 With Ilham Sensei n my friend, Nana si kana..HAHAH marah kawan tu nanti tulis nama glem dia kat sini ^.^

 

Okeh..sambung esok pulak entri.Mak banyak keja nak kena buat nokss..banyak keww..al maklumlah bak kata sorang hamba ALLAH ni aku tidoq pukol 5 pagi bangun pukol 6 petang kann..alasan ja ada keja..dok umah bukan buat apa pon..huhu sentap pulak aku dekat2 ujong entri apa pasatt..bukan apa, kalo taktau cara hidup orang takyah la nak main redah cakap plus takyah sebok jaga tepi kain orang sahngatt larhh..keja sendiri lebih enjoy dari dok pi serabot otak kat situ.Apa pon tak bleiii..my own business is suka hati mak la nak buat time bila.Pagi ka suboh ka petang ka malam ka ada mak habiskan beras dik nun kerr..ni pon dah tegendala banyakk hal sebab nak tolong dia.Btw, terima kasih banyak2.At least ada la jugak kan pualaman yang macam2..ok entri dah makin lari tajuk.HAHA bai2!

 

QQ_7128 .

.

.

2 comments:

IlhamLiyana said...

amboi gmbaq last tu filter buat mata kami nmpk galak nokss. haha terbaik la filter cekmah. kekeke.

huzai said...

haha..jadi galak nooo..filter potoskep ja pong.. :D mekap dah segak jd lagi2 segak la.. ^^