Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/11/23

Liz Ramli Wedding #2

Salam suma..sambung Part II..masa hari kenduri ni macam agak bizi suma sampai baju pon bawak pi iron n pakai kat FF Studio.Buat macam umah sendiri.Masuk bilik depa pastu pulon aku dengan Ilham pakat2 iron baju n tudung memasing.Ahkak Chipacha pi amek kek dengan Nana.Baru aku pasan takdak pon gambaq aku dengan Syifasya n Nana time nih.Hapa daaa..kalot apa tah memasing..masing2 pakat ke sana sorang ke sini sorang.Sangat membizikan diri..apa yang di bizikan oleh kami tah la..pas dah pakai baju suma nak mekap pulak mak jemah ni..padahal kalo dah siap mekap muka sama ja jugak..kering seposen jugak..pi masuk mekap kat bilik pengantin dok try baju nuuuu..dengai tirai2 bagai..hebat..cermin dia siap lampu keliling frame. Wahh..rasa glamm nokss..dah abes mekap mula la sesi selca SS aku dengan Ilham.Pengantin dok kat tepi jenoss kena pakai sendiri baju kawen.HAHAHA pembantu terteruk dari ladang.. 20Lagi tak setel snap gambaq sendiri jangan harap nak stop.Last2 pengantin cakap ‘wei..tolong tarik zip sat wei..’ Hohhh baru la aku dengan Ilham tesedar dari lamunan glamor kami! KAKAKA..flying kick dedua orang ni baru tiaww Ahkak Liz nooo..heee..muahhh anda! don mad2 arr..

Fahamilah sepapat2 you yang macam2 kaheii ni..thiiii~~25..

 

 

 Malay Wedding Makeup by FF Studio.Nampak sweet ja kan?orang Langkawi acerr try amek depa pulak untuk mekap uols. Depa bleh mekap ikot macam mana kita nak.Depa bleh tima ja idea kita..takda la macam setengah butik tu.. tak tanya langsung dah pendapat customer.Bila customer complain suh ejas mekap dan2 la tarik muka 14.light mustard wedding dressTadaaa..cantik tak baju Ahkak Liz?? ^3^

 

 

Baju tawen ni pon Mama buat sendiri jugak.Kerrlasss kau Sufiahhh..bleh buka butik sendiri dah kot Mama.. keke..veil pon buat sendiri.Malam nak kenduri tu baru la aku tehegeh hegeh dok jahit lace kat veil tu.Tolong jahit part bunga ja bagi lekat sikit2.Kui2..dannnnnn kat bawah ni macam biasa yang sangat terbiasa tak lain tak bukan asek dengan snap gambaq we olss sendirii..mengabaikan lagi Akak pengantin kita.Nyahahh! v(^_-)

 

 

peplum Tudiaaa..mai lagi sorang geng selca, Adik Nora.Aku dengan beg datinnya..brrrrr~~ Ilham pulak dengan baju peplum glemorrnyaa by CikJah Dolmat.Baju aku pulak by Puan Jammy Mandagie.HAHAHA kau hada??

16

huzai arshad_ilham liyana_nora shakiraSebahagian dari beriban SS selca.Boh banyak2 kang uols pakat2 jatuh hati pulak kat we ols ni nanti..susah.. tao yan la..

huzai arshadYang ni culik dari Instagram Nora.Heheh..Nora ni happening orang dia.Jangan suruh dia cakap Kedah.Bleh tekentott tauu tahan gelak kalo dengar cara dia cakap plus ada pekataan yang dia tukar ke loghat Kedah kadang2 bunyi macam tuttt..HAHAHA anda sangat kelakar la Nora hoiiiiii..

hug

 

 

Kat depan cermin ni saja aku taktau la bopa riban keping dok snap.Lagi orang tak cakap nak balik lagi tu tak kuar2 dari tempat yang somang tuh.Nak snap full dengan lampu glemer tu dah ada tangga pulak kat belakang kami.Tak boleh nak renjak lebih2.Renjak2 buat tegolek 3-3 orang baru padan muka nama dia.Haha..tapi awat tak snap gambaq cermin ja??kann..awat la tak tepikir..huhu..okeh okeh stop dulu gambaq kami yang SS ni woiii.Moh ler tengok gambo dari lensa pro pulokk..

 

 

Pict.Cr: Muhamad Suhkry Abbas (potograper paling hot kat Langkawi.hihiii..)

Suhkry Abbas Photo Save dari FB memang vencii tauuu..pecah2 gambaqnyer pon adoi..gambaq last yang nomot 3 yang tangan pakat jadi macam tu suma tu sebab Abang Suhkry suh cakap ‘Muahhh!’ hahahah..rela dalam terpaksa masing2 tau kaa..takot candid tak menjadi.Aku riso jadi over ja muka.Ngaaa..siap suh Nana mintak nak tengok yang sekeping ni ja kat Abang Suhkry.Abang Sukry cakap riso sungguh depa..hihi opkos la uiiiii~~

Mustard wedding dress FF Studio Langkawi Haaaa cantik dan ensem! padan sepadan padannya! kiss''' yang kelako tu ada orang tanya somi pengantin pempuan tu doktor ka..enjinia naa..enjiniaa..pakai spek mata ja suma cop doktod nooo...keke~

rose petals_malay wedding Abang Suhkry yang baling sendiri kelopak bunga..(^.^)

Suhkry Abbas Photo My favorite picture!!! macam lari2 tah dari mana pastu ternampak hantaran terus ja terkam.

22

 

Seterusnya kat bawah ni lagi adalah gambaq yang sentiasa pulon sendiri2.Yang bestnya tu tak snap dengan pengantin! apadia laaa sepapat2 niiii.HAHA..sebenarnya kenduri ni buat dua kenduri serentak.Kira dua pasang pengantin la..abang kepada Ahkak Liz, Faizal Ramli pon buat sama2 kenduri.Dengan dia lagi laaaaa kami tak sempat snap sekeping ponnn! (=.=)

 

 

huzaiarshadchin Malu2 pulak gaya I begambaq tu dah kenapa..jarak sebatu dengan Ahkak Liz.Tak mesra langsung. HAHA..jadilahhh...dari takdak langsung kan..sobss..

huzaiarshad_ilhamliyana_syifasyaramli Dah start balik dah..selca selca! :D

peplum_halfmoon hijab Ileham Montana, Nora Shakira Shakiraa & Syifasya Romeli..nahh..nama glemer abang ampa bagi dulu.Hahah

Ilham Liyana_Huzai Arshad Kidnap dari Instagram Ilham.Hihih.Oh my mata pandaaaa...huzai arshadhalfmoon hijab_sakura Pulon tau aku jahit manik ni..boleh jugak pakai..rasa macam tak sempat siap ja aritu..tapi part depan tu memang tak siap.Tak lipat jahit.Takdak sapa nak tolonnn..suma Mak2 n Mama2 sibuk tak sempat.Ok la teww..terbentuk elok ja jugak kat muka..kuikui~

huzai arshad chin Kidnap dari Instagram Ahkak Liz pulak.Haha main kidnap kerap sungguh..ni la baru ada gambaq dengan Nana si kaness..keke..

 

 

Lastly..layanlah gif picture yang macam agak lawak bagi aku XD

huzaiarshad 2

 huzaiarshad 1

huzaiarshad 3

 

 

byebye .

.

.

No comments: