Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/11/26

Syifasya Ramli Engagement Ceremony

salam

 

Jeyeahh..malam ni stop sat cerita pasal wedding Ahkak Liz.Sebabnya selang 2 hari selepas kenduri baru ada outdoor photoshoot untuk dia.Pasal outdoor potosut ni pon banyak ceta gak nih.Cewah..banyak la sahngatt~~ Sambung nanti nak part 3 pulak.Heee~~

Jadinya moh ler kita sambung ceta pasal mejlis bertunang pulak yang berlangsung kat umah Cikgu Ramli jugak.Banyak majlis berlangsung hoii..dalam2 kenduri tawen tu ada majlis bertunang Ahkak Chipacha sayam!kuikui..mejlis sakan la Cikgu Romeli kita taun ni..9/11/12 akad nikah Ahkak Liz..10/11/12 kenduri Ahkak Liz dengan Adik Jan.Abang depa aku panggil Adik.Ikot pangkat kan..Ahkak Liz dengan Chipacha tak panggil adik pulak?haha..11/11/12 pulak majlis tunang Syifasya Romeli..3 hari turut2 mejlisnya..dasat..

Warning: Entri kereta api n penoh dengan gambaq sendiri dari orang yang bertunang XD

 

Ilham Liyana Syifasya Ramli  Nindiaaa mak andam kita untuk majlis tunang Syifasya..tak lain tak bukan Sensei Sifut Ilham Liyana! abaikan sosana belakang tu.Normal la tiap kali kenduri mesti larhh wajib ada 1 bilik yang camni kannnn..HAHA..baju pon Mama da legend buat sendiriii..aku dengan Ilham tolon boh part lace ja..keke..hantaran tunang Kiri tu hantaran dari pihak perempuan, kanan dari pihak lelaki.sirih junjungSirih junjung Ahkak Chipacha buat sendiri haukehh..hantaran pon dia buat sendiri.Superbb!IMG_0236Apa la yang kelako sangat tu..macam tersiksa ja tahan gelak :Dmajlis tunang syifasya Ni family sebelah kami.Jari penuh inai lagi tu adalah menantu baru Cikgu Romeli.Hihi..wife Adik Jan.huzai arshad Tadaaa...bermulalah sesi snap gambaq di tempat yang sama 1000 kali! ini adalah penyakit.Hahahahahah...

Dari Kiri: Me, Ilham, Syifasya, Nora n Ahkak Lizilham liyana syifasya Chipacha..jangan dok lena kat sini la.. =P

syifasya engagement ceremony

Ocococoooo~~ dah jadi tunangan orang dah my madew sayam ni..20121111_123057 IMG_0242 Ni lawakkk! tengok, nampak sangat pulon sampai Faiz pon tak sempat nak naik atas pelamin tu kami dah serbu camera.Hahahahhahaha perangai apakah inii...cian Faiz penat melayan kerenah kakak2 sepupu dia yang kepoh.IMG_0264Nindiaaa si tunangan iteww..Muhammad Adib.Betoi ka eja nama dia?gasak pi..Muhammad Adib..Muhammad Adib dah jadi tunangan orang..Muhammad Adib kena dengar nasihat Ummi ya Muhammad Adib..haha salu tingat drama Dunia Baru kalo sebot nama dia XDIMG_0256 With Cik Bella Nabila kita..my kazen jugak.IMG_0258 IMG_0257 Ni pon LAWOKKK! aku dok buat bebai kening meghedott apa kat situ.Bella pulak macam malaih layan. KAKAKAKAIMG_3284 Kan dah cakap..tempat yang sama 1000x snap.Ni kira ok la sebab berubah kedudukan jugak.HAHAH..yang kanan tepi sekali tu anak sedara aku, Najihah.Speaking omputeh macam bertih jagionggg abaq heanggg.. 0.0IMG_3286 Buah last kat tempat yang sama.Ngaaaa~~~

 

Tamat gambaq kat umah.. jom sambung outdoor potosut pulak.53

 

 

Langkawi Memula kami mai kat jeti kayu ni dulu.Aku pon taktau apa nama pantai n jeti ni.Yang penting dia dok sebelah dengan Pantai Pasir Hitam, Air Hangat.Tak snap pulak gambaq depa.Kami pon tak selca2 kat sini.Sepapat ni kalo tempat panas jangan harapp larhh..hahaha..panas pantai lain hoii!dok seminit pon bleh rasa dah kehangitan dia.

EngagementDatai Beach LangkawiMasterpiece Sensei Ilham yang di snap dengan Ipod 5 beliau.Kebanyakan gambaq kami snap dengan Ipod 5 dia plus camera Bella n Selemiah Sam aku sikit2.Hihih..Datai Beach LangkawiDah mula balik dahh..gambaq sendiri2 yang banyak.Hahah..gambaq orang bertunang dok kat Incek Hasif.Bila taun nak bleh tengok tah la..okeh,ni kami dah pindah ke location lain pulak.Datai Beach!Datai Beach Langkawi Best gila view kat sini! penuh dengan batu yang macam batu sungai.ilham liyana syifasya at datai beach huzai arshad chin Abeh2 posing macam ni la..buat serupa dukung anak.Haha..dah la kayu tak reti posing2 aku ni..ilham liyana Nora huzai arshad

 

 

Nampak dak model yang sepatotnya banyak gambaq dia dari kami lekat sipi2 ja kat belakang kami tu?HAHA ni dah macam bukan entri untuk majlis tunang Ahkak Chipacha.Ujong2 entri dah macam entri untuk aku, Ilham n Nora.Gasakkk! XD Apapun tahniah to Syifasya n Muhammad Adib! semoga berkekalan hingga ke jinjang pelamin seterusnya bahagia bersama hingga akhir hayat.Amin.. ^3^

Lastly macam biasa kalo gambaq kat atas dah beriban..opkos larhh ada gif picture to uolss..ngeee~~

 

huzai arshad chin

34.

.

.

No comments: