Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/11/29

TextCutie for Instagram

salam

 

TextCutie

 

 

Yeehuuu~~ Application apakah ini??Application ni untuk tulis quote dengan somang n jayanya lagi penuh bergaya.Bleh buat quote yang somang2 untuk Instagram ka Tumblr ka..Twit-Err ka..FB ka..suka hati anda lah nak tauk celah mana quote2 anda.Apa yang boleh aku katakan kat sini TextCutie memang cute somang tahap kadsfjdffv :D Benda free yang berbaloi.Aku pon Ahkak Syifasya yang rekemenkan.Memula takmo install sebab berat.1st aku tengok dalam 15mb lebih.Huiiiii... (o.0) tapi ada hari tu jadi 12mb++ ja la pulokk..jadinya aku install terus.Huhahak...cakap banyak takmo.Moh ler kita usha apa yang ada kat dalam TextCutie ni naaa..

 

 

1-tile

Ada banyak lagi themes dengan fonts.Nak lebih lagi yang cantik2 silalah install kat More Themes/More Fonts.Yang kat bawah ni aku cerita yang basic ajolah..kalo aku kira salah bopa item yang ada tu kira halal lah..HAHA (^_-)v

 

109 Themes (Standard)

Other Themes: Thanksgiving, Dream, Pink, Story, Gangnam Style, School

33 Fonts Style (Left/Center/Right)

Shadow/Non Shadow for Font – 15 font colors – 35 Stickers

So Many Emoticons:Smileys/Object/Transport/Nature/Flags/Animal/Food/Gifts/Horoscope

Fonts/Sticker boleh Rotate/Resize

 

SC20121127-194249-tile

 

Story Themes *aku install yang ni.hee~~ :20121129150736-tile 20121129150753-tile 20121129150817-tile 20121129150844-tile

 

Standard Themes *sebahagian ja la aku screencap.gilo nak screencap suma 109 theme tu?? XD20121127201233-tile cute instagram themes cute instagram themes 20121127201433-tile 20121127201512-tile 20121127201617-tile 20121127201650-tile20121127201720-tile20121127202156-tile cute instagram themes 20121127202329

 

Okehhhh habissss! cute2 gilos kan theme2 dia?baru la semangat nak mengayat..hehekk~

 

byebye

.

.

.

No comments: