Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/12/29

Handphone Skin – Hello Kitty

salam

 

Dah dekat 2 bulan dah aku lekat sticker ni kat Selemiah Sam aku.Malam ni baru rasa nak ceta pasal dia. Haha..dah bekurap dah ghopa dia skang ni.Sikit2 la kot tepi2 tu sebab ada manusia yang suka pegang buat macam enset sendiri khennn…aku ni pulon la check dulu tangan aku kotor ka idak kalo nak pegang Sely Sam aku tu.Sebelum pegang tu aku lap 3-4 kali tangan aku tiawww..ini org lain tangan entah pegang apa dari mana mai2 terus pegang.Bila check ada saja la depa tinggalkan kesan kat Sely Sam aku.Stress macam ni.Anak buah aku yang kembaq umoq 4 taun lebih tu pon tau okeh nak pegang tak boleh tangan kotor sebab enset Cikmah dah kaler putih dah..haha nama glemer aku dalam family Cikmah hokehh..agagaa..dulu enset aku kaler itam. Skang nih kaler putih depa pon reti nak jaga.Ini yang tua bangka tak reti2.GRRRRR..

 

2012-11-05 16.02.49Overdos kaler.Gatai tangan syok edit.Haha..tula ghoperr skin sticker tu.Yang ada tulis Hello Kitty tu lekat blah belakang.Tapi aku tak lekat pon sebab bukannya nak nampak kalo aku dah buh lam purse enset kaler pink tu.Aku ni bukan la gila pink tak hengat.Yang heran tu tiap kali beli barang apa saja mesti nak pegang pink jugak.Assume aku hantu pink la jugak kot.Tapi tak sampai tahap hardcore lagi.Ahak..hak..

2012-11-05 16.40.04 Segak tak tawan2.....??sangat gegurlss giteww..ada orang cakap ‘eeee..macam pempuan lekat camtu’.Abessss aku ni apanya senah oii..bukan pempuan kerhhh??haih..suka hati la nak lekat camna pon.Nak tengok la hang tu sampai bila nak jiwa taiko.Dapat boipren isok ni mau tau la konon kental sangat tu.Jangan over dari aku sudehh..aku dulu tak minat sangat Hello Kitty.Tapi sojak2 balik dari Korea tuuuu..masuk pulak Hello Kitty Cafe tuuuuu…haa..asek nak berKitty ja dah bila balik Mesia.HAHAHA.Hello Kitty2012-11-17 13.57.09Abes skrin2 pon Hello Kitty dah.Tuuu..gantung kat enset tu mahaii hokehh...KRW8000 besamaan RM24.Mahai bagi aku uii semata2 benda gantung2 ni ja..kalo kat Mesia ni tobattt aku tak beli dah.Kat Korea hulur duit kat kedai macam air.Laju ja beli.HAHA.. (=_=’)

 

Ok bye.Nak check order pulopp..Huarghhh letih mata den..

.

.

.

7 comments:

IlhamLiyana said...

somanggggggggggg

huzai said...

dah xsomang dah skang ni..jadi belacan.HAHA

Milstark Junior said...

Cna nk oder??

Milstark Junior said...

Cna nk oder??

huzai said...

MilstarkJunior:nk sy tlg oderkan pom blehh...enset awk jenis apa?whatsapp sy 011-2643 5069

Farhana Alia said...

mcm mana nak order? cantiknyaa :3

huzai said...

Farhana alia: emel saya xpun add dekat whatsapp 011-26435069, wechat huzai_arshad, line id huzaiarshad.hiiHi