Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/12/31

Korean Makeup Tutorial by Pony

salam

 

Wuarghhhh~~~~ Akhirnyaa!! boleh amek jugak tutorial mekap si Pony nihhh! 没想到..没想到..dulu private. Susah bebeno nak terjah makeup tutorial dia.Pastu gugel punya gugel asek keluar gambaq tutorial yang sama ja kat blog orang lain pun.Kira2..dulu aku dah bejaya save 13 jenis makeup tutorial dari Pony ni.Hihih..tak sangka la pulak saja2 teringat nak buka ja Cyworld dia semalam.Tetiba boleh masuk terus dah kat bagian tutorial mekap tu.Wee~

我真的很很很很爱你的化妆造型!我很感谢~~kiss'' ..mood nak guna basa cina ja sejak dua menjak ni. Hihikk~ selit sikit..boleh la hangpa belajaq sikit2 kan..hahak.Haihh..bila la nak mekap glemer2 macam ni.Tapi kalo mekap pon untuk apa?2-3 hari sebelum majlis apa2 start sebok ja pikir nak mekap macam mana.Sampai ja hari majlis dan2 jadi malas pahtu terus la jadi macam mekap harian selalu2 dah tu.Kuhkuhh~ Eyeshadow 1 tone+eyeliner tebal kelopak atas+mascara+lip tint.Itu ja?lipstik pon baru2 ni ja la baru gedik pakai..tu pon kaler yang tak nampak.Hahahaha..blusher pon time keja ja aku pakai.Tak keja jangan harap.Tapi masa kat Korea haritu sapu blusher 1 tong boleh la pulak?kakakka.. (=.=’)

 

来..来..Moh ler kita tengok mekap yang simple lagi gojes nih..xi huan~

cr: Pony!

 Pony Makeup Korean MakeUp Style_Love Beam No.35 by Pony's _LOVE BEAM 16LOVE BEAM 2 LOVE BEAM 3 LOVE BEAM 4 LOVE BEAM 5 LOVE BEAM 6 LOVE BEAM 7 LOVE BEAM 8 LOVE BEAM 9 LOVE BEAM 10 LOVE BEAM 11LOVE BEAM 12 LOVE BEAM 13 LOVE BEAM 14 LOVE BEAM 15

19 .

.

.

No comments: