Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2012/12/03

Liz Ramli Wedding #3

salam

 

Yuhuuu~~~ lai!lai! sambung part 3 pulopp yukk.Waktu ni dah lepas kenduri 2 hari dah rasanya.Outdoor photoshoot kat belakang Stadium Langkawi.Sepatutnya hari kenduri tu lagi dah sampai kat sini.Tapi tak sempat+hari dah mendung+hujan renyai dah turun n dah petang dinihari sangat dah.Abang Suhkry cakap tunda ke hari Rabu.Orite betehh..kami setuju ja camna ponggg~~ ^^

Senonya hari Rabu ni kelam2 buta lagi dah bangun siap2 then betolak ke Tanjung Rhu.Island Hopping kauu... Best la hoiii naik bot pusing pulau.Seumo hidup aku mana penah naik bot pusing2 pulau cenggitu.Tu yang esaited teruk tu.HAHAHA (=_=’).Takmo cerita part Island Hopping lagi. Sebabnya nanti nak type panjang. Entri kereta api lagi.Thiii~~

Jom nenok sesi potosut petang tu lepas balik dari Island Hopping.Lepas Abang Suhkry cakap nak potosut kat lalang2 2-3 hari sebelum tu, aku dengan Syifasya ni jenoh pikir celah mana la lalang yang banyak2 kat Langkawi ni.Mama siap teka cakap kat jalan nak pi Pantai Beringin kot..haha salah Mama salah!salah sama sekali.Kita suma teka salah.shy..kat belakang Stadium Langkawi ja uponyooo..HAHA! venciss tauu.. skang ni Abang Suhkry cakap dah botak dah padang tu.Dah takdak lalang dah.Shen me?yi jing mei you lalang ma??bu hui ba!!! haha galak buat2 dramatik pulak ayat.Kontraktor mana tah dah gondol abeh lalang2 cantik tu.. projek apa la pulak kat situ nanti.Ka umah bangaloss ka pulak.Sebok ja Mak Jemah ni pikir dah kenapa.Bio la dia nak buat projek apa pongg..jom tengok gambaq Ahkak Liz lagi bagus.Membebel 0 ja banyak Mak Jemah nih..ekeke~

 

 

MalaysianWeddingAku yang kena mekapkan hokehh..ahakss..takkanlah nak pi mekap kat butik lagi kan..Ahkak Liz cakap you ja lah yang mekapkan I noks..terus hilang keyakinan aku time tu.HAHA.Salu Sensei Ileham Montana yang dok buat keja mekap2 ni.Pi cari false eyelashes kat kedai pon tak reti geng ni..serabot nak pilih jenis mana.Last2 main hentam ja beli. Seb baik cantik eyelash tu hoiii..nampak natural+sekshii giteww..kihkih..Ahkak Liz memang suka akan ketebalan keningnya.Makanya gue nggak perlu usik bahagian itu.Aku ditugaskan untuk boh eyeshadow+eyelash+eyeliner.Itu ja jugak pon yang aku reti.Haha..wedding photoshoot Videographer, Abang Isham tengah intebiu pengantin ^^  yang bediri baju putih dedua tu Abang Suhkry n wife dia.Yang tengah pegang benda apa tu anak Abang Suhkry.Haha lighting kot?gasaklah..siyes tak macam anak beranak.Aku memula ingatkan yang tu adik Abang Suhkry.Kakakaa.Liz Ramli_Asrol Ali outdoor photoshoot Gambaq candid dari enset ja suma..outdoor wedding photoshoot Banyok ni ajo la..gambaq kat sini Abang Suhkry tak upload kat FB dia rasanya sebab mai sini nak shoot video senonya..aku dengan Syifasya la pulak yang over2 snap celah lalang.HAHAKK..tuiii~

LizRamli+AslroAli Cute gif picture from Perantinss ^3^page Dah mula menyelit dah dua orang ni..haha..aku nampak tembam n muka lebar kalo pakai shawl dengan inner cengginih..bunga pon layu takmo kat aku XDhuzaiarshadchinSyifasyaRamli Cakkk! main cak2 pulak Ahkak Chipacha kita..lalang tinggi dari dia =PHuzaiArshadChin Ni pulak dah macam tengah ngap bunga :DSyifasya Ramli Lai, hui jia aaa~~ lai2...dah angkat beg rotan ajak balik dah tu.Kihh..balik2 tu dalam keta hanya tuhan ja yang tau betapa gatalnya kaki dengan tangan kami bedua.HAHAHH hamekkk..pulon sangat dok masuk celah2 lalang tinggi tu padan muka.Garu sampai calar kulit memasing (=.=)

 

Zai Jian! sambung last entri nanti pasal shoot video pulak kat Tanjung Rhu.Last Part for Liz Ramli Wedding..

 

 

 

19

.

.

.

No comments: