Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/01/19

Outdoor Photoshoot - Syifasya & Adib

salam

 

Dah dapat lama dah gambaq photoshoot Ahkak Syifasya dari Hasif, owner Mr.Chenta blog.Kekeke~ laaaaamaaa baru nak hapdet.Kalot apa tah..terasa macam nak pi pinjam tangan kat tokong sebelah kampung sat sebab rasa aku skang ni macam nak buat itu ini dalam 1 masa.Suma nak pulon serentak.Grrrrrr…potpet potpet potpet potpettttt..okeh.Abeh.Jom layan gambaq lagi baguih dari aku taip merapu bejela2.

 

page12 ceceii~~ malu2 kambin.. syifasya suwittt muwitttt~~~ ^3^ pageJeyeahhh~~ IMG_0790simple n gojess..IMG_0786Budak yang kasi orang pening+meloya kalo dia yg drive keta (+_+'') 11 Datai Beach yang penuh batu somanggg.Macam ada fefeeling rock kapak pulak aku tengok gambaq ni.Haha.12IMG_0863 Lencun kain..pagegnhueerNi namanya candid..candid yang tak bopa nak candid XDpage13  We olls kaki sebok..

 

‘Sora aku sedap..hang tau apa..’ – Syifasya.ab cd e Brrrr~~ takdak keja..jalan ceta takdak kena mengena dengan seshiapaa.

 IMG_0924 Ni time ondaway nak poie makan beso sempena nak celebrate dua orang tunangan iteww.Maceh Hasif..we olls pon berjaya isi perot dengan jaya lagi cemerlang.Hahahh..

Ada sapa2 nak beli sardin made in Langkawi?1 tin ada 6 ketoi.Berminat??

No comments: