Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/03/08

LIMA’13 - Langkawi International Maritime & Aerospace Exhibition

salam

 

Wahai suma rakyat Malaysiaaaa..pakat2 reramai mai Langkawi 26hb-30hb.Ada pameran LIMA’13.Ada 3 port best nak skodeng jet.Bukit Pemandangan Indah, Kuarters Airport dengan jalan tepi2 airport tu.Tapi 2 taun lepas family aku park kat kuarters airport.Jet apa ke nama aku pon taktau lalu rendah gila.Sampai boleh baca kod kat body jet tu.Siap lepas api betul2 atas kepala aku pulak tuh.Rasa macam terangkat suma benda kat badan aku.HAHAHH..hadoii..cering abeh bulu roma.Mak aku yang dok dalam keta pon rasa bahang api tu.Bunyi toksah cakap larhh..dah la lalu rendah nak mampoih.Anak nakan aku The Adam’s Twin gheyauu sakannn.Kakaka..tu baru la betoi rasa macam nak luruh jantung.Begegaq abeh tanah2.Telinga rasa sendat ja.Jenoh dok nganga luas2 bagi telinga rasa ok balik.

 

A cerr tengok gambo kat bawah ni.Tak tebako ke rasa? :D

img.cr: incek gugel

page Siap escort AirAsia punya flight giteww..kembang ja orang dalam flight =P aku telepas ka part ni?pagi petang dok tecongak kat situ takdak pulak aku tengok.. ''–_-)

lima-07-ii Haaa..jet macam ni la nihh taktau nama yang lalu atas kepala teman.Ate rasa terangkat abes rambot dalam tudung teman.Hahah

EJ_2007_0031_smallIni yang sentiasa di nanti2kan.Red Arrows!aritu ada ka ha?halamak buat nyanyok dah Mak Jemah ni.Camno bleh tak pasan ni.Rasa macam takdak ja aritu.

 

 

Senonyer nak pomot guest house yang sebetoinya ni pon adui terberr.Meleret2 merapu.Hehh..time2 cuti macam ni pepaham larhh Langkawi.Rega hotel motel guest house homestay suma naik dasatt.Tapi guest house kami maintain rega giteww tak kira musim cuti ataupon idak.Meh booking mehhh~~~

 

*Update 2013/03/29*

Tarikh 25hb~26hb Mac dah ada orang book Family Room.Orang ni takmau tengok LIMA barangkali? lol..lain2 tarikh masih available.Macam biasa kalo nak book kena bayo deposit RM50.Kalau gitau gitu2 ja kami tak ambil kira.Buat pulak time tu ada orang lain nak booking n bayar terus jadinya otometik anda punya booking out.Huhu..harap maklum.

*24hb~25hb Mac (SingleRoom) / 26hb~29hb Mac (SingleRoom) / 28hb Mac~1hb Apr (FamilyRoom) / 5hb~7hb Apr (FamilyRoom)*

 

 

❤❤ Inapan Bonda Langkawi GuestHouse ❤❤

 

❥❥Address: No.122, Lorong Mesra 7, Homestay Wang Tok Rendong, Jalan Air Hangat, 07000 Kuah, Langkawi.
Contact: 012-544 4156 ( Cikgu Salina )  /  Line-ID ( huzaiarshad )

 

❥❥Single Room/Night RM80 (price for 2 person)

Maximum 3 person.An additional charge RM10 akan di caj pada orang ke-3.

 

❥❥Family Room/Night RM150 (min 4-6 person)

 

❤❤ For more information click here ❤❤

 

 

 

 

Single Roomsingle room ^^

 

Family Room family room ^^

 

Okeh semangat buat entri kelam2 buta ni sapa nak baca tah.Hahahaha..takpa..isok den mula operasi post sana sini.Thihii~

 

See you later

No comments: