Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/04/28

Doodle #10 – OOTD Hijab Girl

salam

 

OOTD kauu~~ haha..lama tak lukis full camnih.Aku malas nak lukis full sebab part muka tu aku failed.Lukis part muka saja bejam-jam.Jadi tak tegha mana jugak ponnn...ni mood tengah ranggi.Tu yang buat doodle pon ranggi ja..dalam masa yang sama tetap ayu giteww..keh..

 

 Doodle Muslimah Cute

Kasut kemain..spikes yaww~~ aku yang tingin nak pakai sebenaqnya.Kahkahh..

tak dapat pakai kat diri sendiri bagi doodle pakai pon jadi la..10..

 

 

Size beso : Here!

 

 

ZAIzai jianJIAN!

2013/04/17

WW #22

salam

 

quote sangatt

2013/04/08

Key Arshad Engagement Ceremony 31.3.13

salam

 

Jeyeaaa~~baru nak bercerita..dah 8hb Apeghil dah arini..8 ..biasa leww..malaih.Abang aku yang nomot dua, Key Arshad dah pon selamat nunang.Tarikh kemain pilih.. 31.3.13 giteww.Bila dia dah betunang maka aura kuat akan bekeliaran keliling aku.Hahargghh semak betoiiii..sana sini sebok tanya bila pulak turn aku.Kan dah gitau..dok jauh.Tunggu la aku pi amek wak balik Mesia nanti.wkwkwkwk! brrrr~~~ silalah sebok dengan kehidupan memasing.Susah payah pikir pasal aku takdaknye teman sughohh..haishh..

Emm..hantaran semua abang aku buat sendiri dengan tunang dia.Depa dua ja la yang dok meghomett hantaran2 tu sebelum balik Pendang n Kuala Nerang.Kami pi susun barang pastu bawak ja.Haha..sangat mudah keja weols..

 

Entri sarat gambiaqq..

page2 Tuan belog kena inteprem dulu.Besama denga Puan Jamy.Mae~Sawatdee~~ XD

page4 

DSC_0241 Cincin momeii..jari tunang abang aku sangat kecik.Jari manis aku umpama jari ibu dia.HAHA

DSC_0214 Nak jugak Selemiah SamCrack aku inteprem..haa..sejak dua menjak ni dah jadi makin panjang pulak nama dia.

page1 Hantaran sebelah weols..orang cakap kalau orang Langkawi ja mesti nak kena ada ceklat.Ha la..trademark.Ada sapa2 nak suruh aku tolong belikan? :D

page14Hantaran sebelah anak dareww~

DSC_0276 Nindiaaaa anak dare itew..Siti Zuraida namanya..eh ada siti ka?haha adoii tak ingat pulak.Ahkak Liz cakap muka dia macam Misha Omar.Amboiiii..  :D

page5Salamat~~

DSC_0316    page6 DSC_0363 page7Dah jadi tunang orang dah abeang heanggg.. ^^

DSC_0347 Bakal menantu Puan Jamy.Weee~~~

DSC_0351Sebelah kiri tu mak anak darew.

 DSC_0357 Kak Bi dengan Wani.Adik badik dari Gurun yang wajib ada dalam mejlis.HAHA..

DSC_0375Dengan Kak Ipar yang sulong, Kak Nurul.

DSC_0320

DSC_0386 Adik beradik sebelah anak dara.

DSC_0390 DSC_0392

page8Anda nampak biruuuu..

DSC_0402  page9

page10

  page11

DSC_0456 Posing ala model.Kau hado?? ^.^

DSC_0450 Hawa dengan Maktok Zizah.

12

 

 

Lepas balik dari Kuala Nerang kami singgah kat kebun mak Kak Nurul.Sonok baq heanggg suasana dia.Suasana di hari raya..aku pon jauh beno mai makan Cendol Pulut dengan Ais Kacang.Dok tingin dari kat Langkawi aritu dengan Ahkak Chipcha.Sekali makan ha...cendol pulut made in Jeniang dengan ais kacang made in Pokok Sena.Haha..sakan..

 

 page13

page The Adam’s dengan Amni.Makan cupcake Makngah Zue depa bagi.Pakat2 jilat icing ja 3-3orang nih :D

Hawa Marissa Zahra Cik Hawa Marissa Zahra.. (^3^)

DSC_0541Adam Amzar, Adam Amsyar.

AmrinaAmrina lawokkk..sekali aku panggil nama dia terus chommm ja muka.Pastu siap dok marah2 dari jauh.HAHAHA

 DSC_0550Kena cari duit lebih dah la..hahahh..pulon buat pisau dengan kayu.Orang suh amek pisau motong betoi takmau..

 

-Entri Tamat-

 

byebye See you later

2013/04/02

Sanggup Hangit Janji Boleh Tengok LIMA’13

salam

 

Entri buat larut pagi.Time2 camni la semangat taik kucin nak buat entri meresap.Jadi kena kampoi. Heh..LIMA’13 pon dah abes..aku hari2 pi tengok.Hahaha pulon..tapi takat 28hb ja sebab 29hb Mac aritu balik kampong.Sanggup ni pi tadah kulit yang di belai di manja di clorox-kan kat tengah hari rembang nuuuu...Maksu aku sampai jadi seketoi merah kat dedua blah pipi dia.Puan Jammy yang tak bopa sihat tu pon gagahh join.Ayah aku yang malas nak berpanasan pon join jugakk.Kalau bukan sebab LIMA takdak pasai la adik badik ni nak pi tadah badan tengah panaihh.

 

20130326_142220 20130326_142006

20130326_142240 Towww time nak balik..sesak sebelah ja.Seb baik blah kami tak sesak begiteww.Serupa nak balik raya.Cilok kat Maksu aku gambaq bendera manyok2 kat roundabout tak lekat pulak.Haha adoii..

 

 

Bawah ni snap dengan Selemiah SamCrack aku.Sangat beza tone dia dengan Galaxy kemererr Maksu Na.Awww jeless~~Selemiah aku bagi tone real punya.Mendung kaw2 :D

LIMA'13Dekat 2 jam tunggu.Bunyi apa pon dak tetiba lalu ja kapal tobang MAS siap di escort dengan jet.Pastu baru la dengaq bunyi jet mak aiiii..

LIMA'13 Yang ni series aku main tekan ja.Redhoo ja nak dapat ka dak sebab skrin enset jd gelap bila matahari litlittt atas kepala.Pastu dengan kelam kabut gelabah bagai bila jet dah mai betoi2 atas kepala.Seb baik la dapat center la jugokk..HAHA hebat tak iteww?4

LIMA'13 LIMA'13 Hujan lobat sebelah bukit sinunn..mujoq tak melarat ke area Padang Mat Sirat.

 

 

Nindiaaa Maksu Na snap dengan Galaxy Camera dieww..

LIMA'13 clap!clap!LIMA'13

LIMA'13 Mendung pon ada la gaya sikit..kuikuii~

LIMA'13Red Arrows tak hado..sobss~

20130326_130303 Dapat sekerat.Maksu pon gelabah macam aku gak.Cari jet tak jumpa lam camera.HAHAHA evil20130326_130651  Macam dolphin.

20130326_130844

20130326_131219 Ingat dah abes lepas jet merah apa ke nama ni dah landing.Jadi kami pon pakat2 la masuk keta nak balik.Aleh2 naik pulak jet kaler biru putih yang bunyi macam nak tecaboitt jantung tuh.Pa lagii..pi cari parking pulakkk..

20130326_140514 20130326_135647 20130326_133605

20130326_135827

20130326_135316

20130326_134953

20130326_132800  

 

Hari2 lain pi tengok dengan khosyoqq.Tak snap2 dah sebab nak menghayati jet dan bunyi jet dengan jayanya.Haha..tak syok kalo tengok sambil nak snap.Lagi sekali LIMA kena bawak tukang snap gambaq la kot.Senang aku nak tengok jet sampai tenganga pon.good!

 

 

拜拜 早点睡 回头见