Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/04/28

Doodle #10 – OOTD Hijab Girl

salam

 

OOTD kauu~~ haha..lama tak lukis full camnih.Aku malas nak lukis full sebab part muka tu aku failed.Lukis part muka saja bejam-jam.Jadi tak tegha mana jugak ponnn...ni mood tengah ranggi.Tu yang buat doodle pon ranggi ja..dalam masa yang sama tetap ayu giteww..keh..

 

 Doodle Muslimah Cute

Kasut kemain..spikes yaww~~ aku yang tingin nak pakai sebenaqnya.Kahkahh..

tak dapat pakai kat diri sendiri bagi doodle pakai pon jadi la..10..

 

 

Size beso : Here!

 

 

ZAIzai jianJIAN!

15 comments:

Mazni Z. said...

Assalamualaikum. Saya nak mintak permission untuk ambik doodle ni boleh?

Mazni Z. said...

Assalamualaikum. Saya nak mintak permission untuk ambik doodle ni boleh?

huzai said...

Buless...silakan.. ^.^

cik baby said...

nak mintak doole nie bleh...comel sngt...

huzai said...

cik baby: blh! silakan.. ^.^

farahwahidah shafawa said...

assalamualaikum...saya nak ambik doodle ni boleh..lawa sanagat

huzai said...

Wskm farah.,blh2 silakan :)

Emilia... said...

Assalam sya nk ambk doodle nie bleh, cantik la. ;)

huzai said...

Wslm emilia ^^ sila2 jgn memalu

Far Ra said...

Aslmkm sis. Saya nak minta izin guna doodle ini boleh? Terima kasih 😉

Far Ra said...

Aslmkm sis. Saya nak minta izin guna doodle ini boleh? Terima kasih 😉

huzai said...

Wslm farra.blh2 silakan.. ^^

huzai said...

Wslm farra.blh2 silakan.. ^

Sarah Nadia said...

Salam. Nak mintak izin guna doodle ni boleh? cute sgt2... tq

huzai said...

Wslm sarra..blh ajer..silakan ^^