Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/04/02

Sanggup Hangit Janji Boleh Tengok LIMA’13

salam

 

Entri buat larut pagi.Time2 camni la semangat taik kucin nak buat entri meresap.Jadi kena kampoi. Heh..LIMA’13 pon dah abes..aku hari2 pi tengok.Hahaha pulon..tapi takat 28hb ja sebab 29hb Mac aritu balik kampong.Sanggup ni pi tadah kulit yang di belai di manja di clorox-kan kat tengah hari rembang nuuuu...Maksu aku sampai jadi seketoi merah kat dedua blah pipi dia.Puan Jammy yang tak bopa sihat tu pon gagahh join.Ayah aku yang malas nak berpanasan pon join jugakk.Kalau bukan sebab LIMA takdak pasai la adik badik ni nak pi tadah badan tengah panaihh.

 

20130326_142220 20130326_142006

20130326_142240 Towww time nak balik..sesak sebelah ja.Seb baik blah kami tak sesak begiteww.Serupa nak balik raya.Cilok kat Maksu aku gambaq bendera manyok2 kat roundabout tak lekat pulak.Haha adoii..

 

 

Bawah ni snap dengan Selemiah SamCrack aku.Sangat beza tone dia dengan Galaxy kemererr Maksu Na.Awww jeless~~Selemiah aku bagi tone real punya.Mendung kaw2 :D

LIMA'13Dekat 2 jam tunggu.Bunyi apa pon dak tetiba lalu ja kapal tobang MAS siap di escort dengan jet.Pastu baru la dengaq bunyi jet mak aiiii..

LIMA'13 Yang ni series aku main tekan ja.Redhoo ja nak dapat ka dak sebab skrin enset jd gelap bila matahari litlittt atas kepala.Pastu dengan kelam kabut gelabah bagai bila jet dah mai betoi2 atas kepala.Seb baik la dapat center la jugokk..HAHA hebat tak iteww?4

LIMA'13 LIMA'13 Hujan lobat sebelah bukit sinunn..mujoq tak melarat ke area Padang Mat Sirat.

 

 

Nindiaaa Maksu Na snap dengan Galaxy Camera dieww..

LIMA'13 clap!clap!LIMA'13

LIMA'13 Mendung pon ada la gaya sikit..kuikuii~

LIMA'13Red Arrows tak hado..sobss~

20130326_130303 Dapat sekerat.Maksu pon gelabah macam aku gak.Cari jet tak jumpa lam camera.HAHAHA evil20130326_130651  Macam dolphin.

20130326_130844

20130326_131219 Ingat dah abes lepas jet merah apa ke nama ni dah landing.Jadi kami pon pakat2 la masuk keta nak balik.Aleh2 naik pulak jet kaler biru putih yang bunyi macam nak tecaboitt jantung tuh.Pa lagii..pi cari parking pulakkk..

20130326_140514 20130326_135647 20130326_133605

20130326_135827

20130326_135316

20130326_134953

20130326_132800  

 

Hari2 lain pi tengok dengan khosyoqq.Tak snap2 dah sebab nak menghayati jet dan bunyi jet dengan jayanya.Haha..tak syok kalo tengok sambil nak snap.Lagi sekali LIMA kena bawak tukang snap gambaq la kot.Senang aku nak tengok jet sampai tenganga pon.good!

 

 

拜拜 早点睡 回头见

2 comments:

Dylla Fadzil said...

Hebat nooo samsung galaxy camera. nampak awan seketui seketui gebu cam kapas. hihi

huzai said...

Tula DF...bila nk bleh bli tah...hahahh