Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/06/30

Doodle #12

salam

 

Nak doodle percuma atau berbayar macam kat bawah ni?Emel kitew huzaiarshad@gmail.com 嘻嘻嘻嘻~~~

 couplecth 

Terbuka untuk 3 orang ja yang free punya.Cepat!sapo cepak dia dapak! satu doodle jer taww..hihih

 

P/S: Aku tak buat doodle lelaki.Yang kat atas tu pertama dan terakhir aku lukis doodle lelaki.

16

2013/06/26

Ilham Liyana & Aziz Adli Engagement-Solemnization Ceremony

salam

Haaa..tudiaq tudiaqq tudiaqqq..baru nak buat entri la kan..life aku baru kembali normal sikit jadi rasa nak update blog dah mariii.Apa yang tak normal ntah sebelum ni?? ukukuuu~~ (>.<) tengok Ilham Montana(panggilan manja dari sepapat.kahkah..) yang bizi tu pon sempat haa update blog.Aku ni bukan life tak normal.Sebab utama dia malas ja.Hahak..

Tajuk entri kemain panjang! Tahniah gong xi gong xi to Ilham n cik abang beliau, Ajis.Langkah bendul dedua orang nih.Haha 22 ..3.30pm tunang n malam lepas Isyak akad nikah.Iolls mai jenguk muka dekat2 dengan majlis ja dah…pulon dok jait manik kat baju dia nuuu..last minit punya hal.Nasib baik siap jugak jahit.Kalau takdak ahkak Syifasya memang jahanam la aku sehari sebelum majlis tu.HAHAHA.Maceh Chipacha sayamm! 9..majlis simple jemput family terdekat jeww..nanti ujong taun majlis beso lak menanti.Baju, makeup inai suma combine dari Don’s family dengan Chin’s Family n anak dara sendiri yang makeup muka dia.Haha hebakk..pelamin jeww tempah.

 

 

 

Gambar suma dari Instagram aku n FB Ilham.Haaa..cilok2 kat ig sendiri.Kuikuii~

Ilham Liyana Posing skema adik badik nih.Time ni anak dara tu dah peluh sejuk dah dok tunggu rombongan blah lelaki sampai.Ekeke..

Ilham Liyana Aziz Adli Okay, Kamal Adli sorang ja yang tengok depan.HAHAH.Yang kelakonya family sebelah kami suma ingat yang pakai kemeja hitam yang all black tu Ajis.Hahaha tula..Ajis sempoi sangat pakai baju Superman sampai suma tak syak yang dia sebenarnya bakal somi Ilham Montana.Cewah..ayat ala drama.Huahua~

Ilham Liyana Aziz AdliHantaran sebelah perempuan n lelaki yang bawah tu.Kalau ada ferrero bagai tu sah2 la dari orang Langkawi khenn..wajib dengan ceklat depa nooo..

Ilham Liyana Huzai SyifasyaBye2 Ilham Liyana..n soon, bye2 kat Ahkak Chipacha kitew pulak..

Ilham Liyana ‘Ni namanya candid’..hahahaha ayat paling annoying bagi kami suma.Takpa..ini memang betul candid punya tak hado bilang 123 untuk bagi jadi candid khennnn..keh..

huzai arshad chin Nak jugekk menempek..wajib snap dok besimpuh atas pelamin orang.Hahadoii… :D

 

Sambung pulak dengan majlis akad nikah..

 

Ilham Liyana Ni kena dera dengan kami time dok lukis inai.Macam2 kami buat kat dia.Tarik pusing dia sana sini.Sekali seumoq hidup nak dera ponn..hihi..

Ilham LiyanaAnak sedara Ilham, Arissa.Cewahh betoi ka eja nama?nak jugak lukis inai.Kuikui..sampai terlena la punya nak tunggu inai dia kering.

Ilham Liyana Aziz Adli Pink of course la Puan Ilham nihh..

Ilham LiyanaBerseni abeh la konon.Haha pulonn..

Ilham Liyana Aziz AdliPotograper n bideograper keliling :D handycam Running Man pon ada dok merakam.Hahahah Running Man sangat laaa..

Ilham Liyana Aziz Adli Selamat sudah..Senyum meleret Ilham.. XD

Ilham Liyana Aziz Adli Teknik pegang tangan sendiri ketika jari hendak di sarungkan cincin.Dapat elakkan dari aura tangan ketaq muncul.Muahaha.. =P

Ilham Liyana Banyak ni ja sepapat yang dapat hadir..

kurung moden border laceBaju nikah.

 peplum border lace Baju tunang.Speed suma jait manik tu.Baju2 mama a.k.a CikJah Dolmat yang jahitkan.

 

Apesal takdak gambar dengan Kamal Adli??soalan wajib orang tanya kat kami.Hahahah entah la..agak bizi haritu ke sana sini hantaq barang customer la orang nak masuk GuestHouse la pi bank la itu ini..takpa..tengok depan mata pon kira ok la teww..haha..

Entri tamat.

 

Zai2Jian!!