Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/07/20

Kad Kahwin Chipacha (^.^)

salam

 

1st time design untuk adik beradik.Huhuuu..idea pekataan ‘map’ yang dok tegantung kat sebelah kanan kad tu comeiii.Pandai Ahkak Syifasya kita bagi idea.Tengok kat mana entah dia cakap nampak lawa n bekenan.Jadi nak jugekkkk gantung2 tu dalam kad dia.Haha..aku ni pon pulun ni mintak permisi nak post pasal kad kawen dia sebab heksaited dengan tema vintage tak menyabaq sangat dah.Sabo ajo lerr madew nooo..bukan pa..sebelum ni design kad jenis corak ala kadar ja tak macam yang ni..

 

 

SYIFASYA (front)'

SYIFASYA W.CARD'

Map tak menahan..siap ada kapal tobang.Trapik laitt toksah kata la bersusun..well..Langkawi memang banyak traffic  light.

Jarak dekat2 ja pulak tuhh.. 1 ..

 

 

Nak pi makan soq dulu.Chiau.

6

No comments: