Photobucket Nak tinggalkan komen guna FB acc?Click kat tajuk entri.Pastu tengok la bawah2 entri sinun tu.Ada comment box utk FB..makacehh~~Photobucket
..:: 。。心情故事。。::..

记忆像是倒在掌心的水
不论你摊开还是紧握
终究还是会从指缝中
一滴一滴流淌干净..


2013/07/01

WooPaRoo Mountain 우파루마운틴

salam

Wooparoo Mountain.Kau haderr?(orang pulak jawab ‘ada aku kesah??’) kuikuikui~~ hang sorang ja yang gila esaited hah...al maklumlah..game bukan sembarangan game!Game ni Niel dari Teen Top main jugak taww..tu yang pulon nak main jugak.Gegeh..nak add dia tak boleh sebab kena guna ID KakaoTalk.Jilakess..hahahaha..

Takpa2..tak boleh add pon gasak la..janji la ni aku main betul2 best punya.Memula main taktau punca.Bila buka tengok 1-1 owhhhhh…barulah den paham apa yang patut den buek.

Entri padat dengan gambaq.Sila jangan menyampah.Kalo ya jugak pi main jejauh takyah dok bekeliaran kat blog I..4

 

  3 Opening..Welcome to Mt. WooPaRoo! ^^

2Ni masa memula main.Level 1.

8 Makin maju.Level 14..skang ni aku baru ja masuk level 16.

9API - Pepe(kuda hitam), Meme(biri2), Mumu(ladybird), Ppururu(fox), Peuring(kancil?), Hakkuru(burung topi mushroom tu).Number 8,8,7,7 tu level pets.Max level setakat 10 ja.Yang +36 tu duit.Setiap saat dia naik.Kadang2 sampai 30k.Nak duit tu klik ja bola kuning tu.

11 AIS – Yuni(kuda putih), doli/dori(sebelah Yuni.Taktau binatang apa.haha), Chupa(yang jalan bedua tu), ChiChi(landak), Mongkkiru(monkey). Yang bulat kuning ada 4 makhluk tu tengah build tapak baru.

10TANAH – 1)Dudeoru 2)Ururu 3)Mungguru 4)Ttoruru

RUMPUT -  5)Pori

13 1)Roopa House 2)Guestbook 3)Magic Flower Pot(proses diamond) 4)Taktau nama.Kat sini tempat untuk grow 2 pets pastu nanti akan dapat pets baru. 5)Tempat proses pets baru

4 Contoh: Letak  yang number 1&2 atas grow stage tu jadi akan dapat yang number 3 tu.

6 1) Warna biru tanda level tu dah clear 2)Haa..tu contoh nak cantum pets untuk dapat yang baru 3)Dia suruh grow sampai Level 10

5 1) Mission dia bagi untuk bina/upgrade apa2 2)Clear!

7 Cenggini kalau dah clear all level.Susah hoiii..benci hakuu..

n1)Nae Chingu! 2)Ada love2 tu best prengg 3)Tolong up Booster 4)Tolong siram tanaman

download4657 1) All Ranking 2)Aku setelah la kann..ranking tercorot.HAHAH

2ogt1)Ranking antara member 2)Aku number 6 hokehh..kehkeh okay la teww..

rtytre32 Ranking antara geng Kakao.Opkos larhhh aku number 1! aku sorang ja yang main.Haha ciann..

ty66543ewdr4 Title.Macam2 ada tukang bunga la tukang kebun la..aku tak amek pot pasal title ni.

m Jengg..maamt korea yang konon best prengg tu send komen.Aku tulis cina dia tulis korea.Aku tulis English dia tulis cina.Memang ayam itik sangatt!

Tamat.Sendiri pon dah loya tengok gambaq banyak2.

No comments: